Waar kun je de laptoptafel van ALDI voor gebruiken?

De HOME CREATION 2-in-1 laptoptafel van ALDI beschikt over verschillende functionaliteiten. Om te beginnen bezit het tafeltje twee praktische steekvakken waar je elektronische devices als mobiele telefoons of tablets in kwijt kunt. Daarnaast beschikt de laptoptafel over een ingebouwde muismat, zodat je deze niet meer hoeft aan te schaffen of onnodig veel ruimte in beslag neemt.

Bovendien is het tafeltje voorzien van een stijlvolle en zachte fundering, zodat je deze makkelijk op schoot kunt nemen zonder dat het gaat irriteren. Het tafeltje heeft een afmeting van 55x37x10 cm en is met recht hét nieuwe gadget in de categorie must-have!

Wat betaal je voor de laptoptafel en hoe kom je eraan?

Maar het mooiste van alles komt nog: de HOME CREATION 2-in-1 laptoptafel van ALDI is vanaf woensdag 26 juli te koop voor slechts 19,99 euro. Deze actie is maar van korte duur: op zondag 30 juli loopt de actie alweer af en betaal je niet meer de spotgoedkope bodemprijs van 19,99 euro. Het is in dit soort kwesties dus altijd van belang dat je er op tijd bij bent: de slogan op=op kennen we maar al te goed van soortgelijke acties en geldt ook in het geval van de HOME CREATION 2-in-1 laptoptafel van ALDI. Pak dus snel je agenda en safe the date als je verzekerd wil zijn van een exemplaar.

ALDI stunt wel vaker met spotgoedkope producten

Het feit dat ALDI ons vaker verleidt met spotgoedkope producten kan nauwelijks aan je voorbij zijn gegaan. Op dit moment spelen ze bijvoorbeeld slim in op de zomerbehoeftes: in de zomermaanden kunnen de temperaturen flink oplopen en onlangs stuntte ALDI daarom met de verkoop van een mobiele airco. Daarnaast verkoopt ALDI op dit moment een spotgoedkope en wel héél chille waterhangmat, waarmee jij deze zomer lekker op het water kunt dobberen. Bovendien kun je bij ALDI terecht voor een opvouwbare strandmat, een mini Kamado barbecue, een heerlijke hangmat met onderstel én een complete stand-up paddle board set waarmee je op een zonnige dag veel waterpret kunt beleven.