De ALDI verkoopt binnenkort een mini Kamado

Vanaf 3 juni kun je bij de ALDI een mini Kamado kopen voor een hele aardige prijs. Deze mini Kamado is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De BBQ is gemaakt van geglazuurd keramiek, beschikt over een gepoedercoat stalen frame, rvs rooster en gietijzeren kolenrooster. Ook is deze Kamado voorzien van een geïntegreerde thermometer.

Het keramische materiaal isoleert waar deze BBQ van is gemaakt kaatst warmte terug. Hierdoor wordt de warmte veel beter geïsoleerd en kunt u rekenen op een constante temperatuur, van 110 graden tot 370 graden. Maar dat is niet het enige.De kracht van deze mini Kamado zit onder andere in de combinatie van de ei-vorm en de mogelijkheid om de luchttoevoer en -afvoer te regelen. Hierdoor krijgen ingrediënten en gerechten een ongeëvenaarde smaak. Ook garen de gerechten hier gelijkmatiger door en blijven ze heerlijk sappig.

Deze handige mimi Kamado is lekker compact. Zo weegt de barbecue slechts 18 kilo en kan hij gemakkelijk worden opgetild door één persoon. Deze mini Kamado is ideaal om een kleine groep mensen van heerlijke barbecuegerechten te voorzien. Het kookoppervlak is groot genoeg om te grillen voor 3 personen tegelijkertijd. De Kamado is slechts 55 cm hoog, hierdoor kan hij makkelijk op een stevige tafel staan.

Wat kost deze compacte BBQ?

De prijs van deze kleine BBQ bedraagt slechts € 99,99. Wees er 3 juni dus snel bij want op is op!  Er zit ook nog eens een drie jarige garantie op dit product. Zie hieronder een aantal foto’s van deze geweldige mini Kamado die je deze zomer echt niet mag missen:

Mini Kamado ALDI

Mini Kamado Aldi te koop