Altijd alles meesleuren naar het strand

Het vervelendste aan een stranddag zijn al die spullen die je mee moet sjouwen. Je komt altijd met een volledige tas aan. Je hebt twee handdoeken nodig. Eén om op te liggen de ander om af te drogen, zonnebrand, eten, water (of natuurlijk veel bier of wijn), kleding en misschien neem je iets van een bal of ander voorwerp mee ter vermaak. Dat is een volle tas. Met de strandmat van de ALDI wordt dat al een stuk minder (en comfortabeler). De strandmat is volledig opvouwbaar én heeft een hengsel zodat jij ‘m makkelijk kan dragen.

De ALDI verkoopt dé must-have van de zomer: een chille opvouwbare strandmat

Ultiem comfortabel zonnen dankzij de ALDI

De strandmatten van de ALDI liggen enorm comfortabel. Het matje is namelijk toch nog een best dik waardoor je altijd een zachte zit hebt. Ook is de mat verstelbaar. Je weet wel, net als bij zo’n grote tuinstoel. Je hebt een aantal verschillende standen waardoor jij altijd lekker ligt.

De mat heeft daarentegen ook nog eens een eigen kussentje. Je hoeft dus geen T-shirt of iets anders op te rollen om onder je hoofd te leggen. Ook heeft de stoel achterop een klein tasje. Hierin kan je spullen zoals een waterfles, je telefoon of andere spullen kwijt.

De ALDI verkoopt dé must-have van de zomer: een chille opvouwbare strandmat

Zoals je waarschijnlijk nu wel weeet: de strandmat van de ALDI is écht chill. Wist je dat de prijs van de mat zelfs nog chiller is? Deze strandmat kost namelijk maar €12,99. Een koopje dus. De strandmat is wel pas vanaf 10 juni te verkrijgen. Wij hebben zo’n gevoel dat deze strandmatten er populair gaan worden en dus zo zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Benieuwd welk strand je het beste kan bezoeken? Bekijk hier de 5 mooiste stranden van Nederland.