Waar gaat de nieuwe horrorfilm over?

De nieuwe horror film Tin & Tina is een Spaanse film. Het gaat over een man en een vrouw die net getrouwd zijn, Adolfo en Lola. Op de bruiloft bloedt Lola opeens. Ze gaat naar het ziekenhuis en hier krijgt ze te horen dat ze nooit meer kinderen zou kunnen krijgen.

Lola komt hierdoor in een depressie terecht aangezien moeder worden een van haar grootste dromen was. Alfonso geeft het overigens niet op. Hij vindt dat na een half jaar Lola er wel overheen zou moeten zijn en komt met het idee om een kind te adopteren.

horrorfilm tin & tinay nieuw netflix

Het koppel is van plan om naar het klooster te gaan en hier een kind te adopteren. Een non roept Tin en Tina. Zij zijn een tweeling die vroeger achter is gelaten bij de poort van het klooster. De non omschrijft de tweeling als speciaal en ja, speciaal zijn ze zeker…

De cast van Tin & Tina

De cast van de film is niet zo gigantisch groot. Dat hoeft ook zeker niet, aangezien de film puur over het nieuw gevormde gezin gaat. Lola en Adolfo worden gespeelt door Milena Smit en Jaime Lorente. Milena Smit is een vrij nieuwe actrice, maar Jaime Lorente is wel al een stuk bekender. Hem kan je misschien wel kennen door zijn rol als Nano in Élite, of als Denver in La Casa de Papel. Tin en Tina worden gespeeld door Carlos González Morollón en Anastasia Russo.

De Netflix-kijkers reageren positief

Netflix-kijkers zijn enorm onder de indruk van de nieuwe horror film. Velen erkennen dat de film een van de engste films is die zij ooit hebben gezien. De meeste mensen vinden dat dan ook door Tin & Tina zelf. “Watched that Tin and Tina movie last night. It was disturbing and odd. But I think I liked it“,  “Watched Tin and Tina on Netflix. You think The Shining twins were creepy… you ain’t seen nothing yet. They utterly creeped me out, and I will have nightmares for days” en  “Tin and Tina are literally the scariest children I’ve ever seen in a horror movie.

Benieuwd naar de trailer? Bekijk ‘m hieronder: