De CRANE Waterhangmat is de must-have van de zomer 2023

Het is bijna zomervakantie! Dat betekent lekker niks doen. Het enige wat je hoeft te doen is de zon opzoeken, een boekje lezen en lekker bruin worden. Hoe relaxed zou het dan zijn als je dat allemaal tegelijkertijd gewoon op het water kan doen?

De ALDI heeft nu een super comfortabele Crane Waterhangmat in de aanbieding. Deze hangmat is gewoon opblaasbaar en dus gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Het is een ‘hangmat’ van 167 x 82 x 22,5 cm. De randen zijn opblaasbaar, waardoor je heerlijk comfortabel in het midden wegzakt. Ook heeft het ligbed een eigen hoofdkussen dat zelfs voor nog meer comfort zorgt. Let er wel op dat de hangmat maar 100 kilo kan dragen.

De lage prijzen van de ALDI

De waterhangmat is écht spotgoedkoop. Je ziet wel vaker dat die luchtbedden of kussens voor in het water heel erg duur zijn. Bij de ALDI dus niet. De waterhangmat van de ALDI is namelijk maar €11,99. De ligbedje is dan ook in twee verschillende kleuren te verkrijgen. Je kan kiezen voor de oranje versie. Deze heeft een oranje hoofdkussen en randen en heeft een wit liggedeelte. De andere variant is ook oranje, maar dan met roze er doorheen. Het liggedeelte van dit ligbed is zwart.

De ALDI verkoopt nu een spotgoedkope, héél relaxte 'waterhangmat'

Wil jij deze waterhangmat nu echt heel graag? Ze liggen nu in de winkel! Vergeet niet… op=op!