De volledige CRANE Stand-up Paddle Board Set bij de ALDI

Als je gaat suppen of peddelen is het natuurlijk handig om gelijk de gehele uitrusting te hebben. Dat krijg je dan ook bij deze aanbieding van de ALDI. Niet alleen krijg je bij aankoop van deze set het opblaasbare board en de peddels, maar je krijgt ook een stoeltje, een vin, een pomp, een veiligheidsband en een rugzak voor al deze spullen. Alles wat je maar kan wensen voor een lekker middagje suppen heb je dus bij de hand.

Te koop bij de Aldi: een goedkope, complete stand-up paddle board set

Deze set is vanaf 20 mei 2023 te koop bij de filialen van de ALDI. Het mooiste van alles: hij is ook nog eens stukken goedkoper dan normaal. De set kost in totaal €199,- en op=op, dus wees er snel bij!

Hoe sta je eigenlijk op een paddle board?

Wanneer je de set hebt en wil gaan suppen, moet je natuurlijk wel weten hoe je dat het beste kan doen. Het ziet er namelijk eenvoudig uit, maar om zelf op dat board te staan, evenwicht te houden en dan ook nog eens te peddelen… dat is ene hele uitdaging. Daarom geven wij jullie nu wat tips. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat als je gaat staan op het board dat je je voeten even breed als je schouders zet. Lukt het je trouwens überhaupt niet om te gaan staan? Misschien kan je proberen om met behulp van je peddel omhoog te komen.

Wanneer dit dan eindelijk gelukt is, is het tijd om te gaan peddelen. Tijdens het peddelen moet je lichtjes door je knieën zakken, om voldoende balans te houden. De peddel houd je een beetje op een rare manier vast. Wanneer je peddelt aan de rechterkant van je board houd je je linkerhand bovenop de peddel met een volledig gestrekt arm. Je rechterhand houd je zo’n 65 cm onder je linkerhand. Ook deze arm is gestrekt. Wanneer je de peddel naar je toehaalt, buig je wel je rechterarm.

Wil jij eens goed zien wat suppen nu eigenlijk is? Kijk dan eens de video van een man die supt over het grootste gletsjermeer van IJsland.