Een domme mok

”Ik werk voor mijn man zijn bedrijf. Hij is de baas en ik houd me bezig met het onderhouden van de relaties met de klant. Elk jaar koopt hij een cadeau voor me op Moederdag en normaal gesproken ben ik altijd tevreden. Maar hij gaf me ooit een mok met de tekst ”Ik slaap met de baas”. Ik rolde met mijn ogen. Serieus? Wat moet ik daarmee? Naar kantoor zal ik hem niet meenemen en thuis kan ik hem niet gebruiken omdat onze kinderen ernaar zullen gaan vragen. Het was gewoon een heel dom geschenk waarvan hij dacht dat het hilarisch was.”

Voedselvergiftiging

”Mijn man en de kinderen besloten op Moederdag ontbijt op bed voor me te maken. Helaas kreeg ik er een voedselvergiftiging van. Ik denk dat het de spinazie was die ze gebruikten. Op het moment had ik vreselijk veel pijn en ik heb dan ook uren achter elkaar in de badkamer gezeten. Toch vond ik het een mooi gebaar.”

Make-up

“Vorig jaar kocht mijn man make-up voor mij op Moederdag die helemaal niet bij mij paste. De meeste mannen snappen niet dat make-up zowel een kunst als een wetenschap is en dat vrouwen erg loyaal zijn aan hun favoriete producten. We besteden veel tijd in het uitzoeken van make-up die precies past bij onze huidskleur, huidtype, enzovoort. Dus tenzij je echt weet wat voor make-up je vrouw gebruikt is het beter om maar geen make-up cadeau te doen op Moederdag.

Een tijdelijke afleiding

“Normaal kan je dag na een spa bezoekje niet meer stuk. Een paar jaar geleden had mijn man een heerlijk uitje naar de spa voor me geregeld. Ik vond dat natuurlijk fantastisch. Ik ging vroeg in de ochtend en verheugde me ontzettend op een massage en wat huidtherapie. Wat bleek? Hij wilde me gewoon uit huis zodat hij samen met zijn vrienden een wedstrijd kon kijken. Ik kwam wat eerder thuis dan verwacht en het huis was een zooi, de kinderen waren aan het huilen en hij was tegen de tv aan het schreeuwen met zijn vrienden. Een dagje naar de spa bleek een tijdelijke afleiding te zijn, wat me erg veel pijn deed.”

Een lamp die bij de afval lag

”Mijn man had me een ooit prachtige lamp gegeven. De lamp was kleurrijk en zag er heel ‘vintage’ uit. Het leek op een cadeau waar lang over is nagedacht maar hij vond de lamp gewoon bij het afval. Normaliter maakt de prijs van een geschenk mij niet uit maar bij spullen van het afval trek ik de grens. Hij nam niet eens de moeite om de lamp te testen want de lamp deed het niet eens!”