Wie is Noa Kirel?

Noa Kirel is een 22-jarige zangeres uit Israël. In juni 2020 tekende de zangeres een platencontract bij het Amerikaanse platenlabel Atlantic Records, waar ook Bruno Mars, Coldplay en Ed Sheeran onder contract staan. Dat is dus een enorme prestatie voor een Israëlische artieste.

Noa bracht haar nieuwe single Million Dollar uit via YouTube en bereikte al snel de 1,1 miljoen views. Ook was de zangeres onderdeel van het Israëlisch defensieleger en de militaire band Tzahal. In Israël is ze nu een echte bekendheid en presenteert ze ook verschillende tv-programma’s. Verder is de zangeres jurylid geweest bij het programma Israël’s Got Talent. We kunnen dus wel stellen dat de brunette inmiddels al een hoop heeft bereikt. Nog steeds staan we versteld dat zo’n schitterende zangeres geen modellencarrière heeft, want ze ziet er prachtig uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Kirel (@noakirel)

De Israëlische deelneemster maakt indruk tijdens het Eurovision Songfestival 2023

De zangeres vertegenwoordigt haar land met haar uitgebrachte single Unicorn. 9 mei heeft ze in de eerste halve finale wederom een goede indruk achtergelaten met haar prachtige zangkunsten, uitgesproken dansmoves en haar geweldige looks. Zaterdag 13 mei om 21:00 zullen we Noa Kirel weer terug zien in de grote finale van Eurovision Songfestival. Wij weten in ieder geval al waar onze stemmen naartoe gaan. Zie hieronder een aantal Instagram-foto’s van Noa:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Kirel (@noakirel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Kirel (@noakirel)