De nieuwe vriendin van Memphis Depay

In het verleden is het Memphis Depay aardig gelukt zijn liefdesleven privé te houden. Bij veel voetballers kan je een hele waslijst aan ex-vriendinnetjes opnoemen, maar dat is bij hem niet het geval. De enige dame die we aan Memphis kunnen linken, is zijn ex-vriendin Lori Harvey (de dochter van Steve Harvey). Nu lijkt de explosieve voetballer echter een nieuwe vriendin te hebben, als we zijn Instagram mogen geloven. Depay deelde namelijk een video waarop hij met een dame in het zwembad ligt. Onder de video heeft de Nederlandse voetballer een hartje en een duif geplaatst, wat de liefde tussen hen symboliseert. De nieuwe vriendin van Memphis Depay blijkt ene Coral Gutiérrez te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Onder de desbetreffende Instagram-video reageren veel bekenden zeer blij voor het koppel. Cody Gakpo reageert met ‘Blessings’ en ook zien we de tekst ‘Most beautiful couple for real 💫💙’. Het is dus vrij duidelijk dat het serieus is tussen Depay en Gutièrrez.

Wie is Coral Gutiérrez?

Wie Coral Gutièrrez precies is, dat is voor ons vooralsnog een vrij grote vraag. Wat we wel weten is dat ze werkzaam is als model. Op haar Instagram is te zien dat ze in totaal ruim 45 duizend volgers heeft. De specialiteit van de knappe brunette: foto’s in bikini op tropische plekken. Wij selecteerden een aantal foto’s van Coral Gutiérrez haar Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CORAL GUTIÉRREZ (@coralg9)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CORAL GUTIÉRREZ (@coralg9)