Missing: The Lucie Blackman Case

In ‘Missing: The Lucie Blackman Case’ wordt een aangrijpend verhaal onthuld dat je tot op het bot zal raken. Deze intrigerende documentaireserie neemt je mee op een emotionele rollercoaster terwijl het mysterie rond de verdwijning van de jonge Lucie Blackman wordt ontrafeld. Zij verhuisde samen met een vriendin naar Tokio voor een jaar vol avontuur. Al na drie weken verdween ze spoorloos, de nachtmerrie van iedere ouder.

Releasedatum op Netflix: 26 juli 2023

The Witcher (seizoen 3B)

In de epische Netflix-serie ‘The Witcher’ word je meegenomen naar een duistere en betoverende wereld vol magie, monsters en mysterie. Geralt of Rivia, een stoïcijnse monsterjager met buitengewone krachten, navigeert door een complexe en gevaarlijke realiteit terwijl hij zijn lot vervult. Intrigerende plotwendingen, meeslepende actie en complexe personages vormen de kern van deze meesterlijke serie. De verhaallijn is doordrenkt met diepe morele dilemma’s en onthult het grijze gebied tussen goed en kwaad. Als liefhebber van fantasie en avontuur is ‘The Witcher’ een absolute must-watch die je zal betoveren van begin tot eind.

Releasedatum op Netfilx: 27 juli 2023

A Quiet Place Part II

‘A Quiet Place Part II’ is een zenuwslopende en meeslepende film die je op het puntje van je stoel laat zitten. Het verhaal pakt de draad op na de angstaanjagende gebeurtenissen van de eerste film, waarin een gezin gedwongen wordt om in stilte te overleven te midden van dodelijke buitenaardse wezens die op geluid afgaan. In het vervolg worden ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en ontdekken ze dat de buitenwereld net zo meedogenloos is. De adrenaline giert door je aderen terwijl ze wanhopig proberen te ontsnappen aan het gevaar. Met indrukwekkende acteerprestaties (van onder andere Cillian Murphy, John Krasinski en Emily Blunt) en een nagelbijtende sfeer is ‘A Quiet Place Part II’ een adembenemende thriller die je niet snel zult vergeten.

Releasedatum op Netflix: 28 juli 2023