Aanbiedingen bij de Aldi

Aanbiedingen en Aldi zijn een goede match. De supermarkteten laat telkens weer zien dat het in staat is om met goede deals op de proppen te komen. Denk bijvoorbeeld aan deze mega speaker die niet op jou feestje mag ontbreken. Ook deze grill-egg barbecue gaat jouw zomer verrijken. De gamers onder ons hoeven zich niet achtergesteld te voelen. Zo was deze mega dikke gaming laptop pas nog in de aanbieding. Nu komt de Aldi met een product dat eigenlijk bestaat uit twee producten. Deze 2-in-1 vuurkorf & grill is dus zowel ruimte- als kostenbesparend.

Vuurkorf grill

2-in-1 vuurkorf & grill van de Aldi

Het is heerlijk om jouw zomeravonden door te brengen in de achtertuin. Lekker je vrienden optrommelen, een koud pilsje erbij en steek de BBQ maar aan. Het is echter zo dat het altijd wel afkoelt in de avond. Mocht jij toch willen genieten van een BBQ en tegelijk de warmte willen ervaren van een buitenhaard, zoek dan niet verder. De Aldi komt met het ultieme zomerspeeltje.

Deze creatie is gemaakt van staal. Hij is helemaal zwartgelakt waardoor hij een ontzettend robuuste uitstraling heeft. Het is erg fijn dat je de grill makkelijk om kan schakelen naar de vuurkorf en vice versa. Zo kan je dit product op de meest effectieve manier gebruiken. Daarnaast is het je misschien ook al opgevallen dat er drie houten zijplanken aan de grill vastzitten. Hierdoor wordt het grillen makkelijker en comfortabeler dan ooit. Verder is de grillplaat 5 millimeter dik en heeft de grillplaat een diameter van 70 centimeter. Je moet wel bereid zijn om een flinke prijs neer te leggen wil je dit product in huis halen: namelijk 250 euro.

Aldi

Andere interessante grills

Als je nog op zoek bent naar een grill hebben we hier een hele vette Darth Vader grill voor je. Voor de baconliefhebber hebben we ook iets gaafs in huis. Met deze bacon grill zal je meer bacon gaan eten dan gezond voor je is.