Nieuwe Star Wars film

Doordat de nieuwste Star Wars film; ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’, pas in de bioscoop heeft gedraaid zijn we weer helemaal in de Star Wars mood gekomen. Daarom is de timing van het op de markt brengen van dit product ook perfect. Dit product is nog bruter is dan alle Star Wars producten die je al had. Het is een must have voor aankomende zomer. Dit is namelijk een Darth Vader grill die jou nog vaker doet barbecueën dan dat je al deed.

Darth Vader grill
Foto: Etsy

Kachel én Grill

Design LTD maakt gewoonlijk houtkachels. Voor Star Wars maken ze vanzelfsprekend een uitzondering om een grill te maken. Toch geeft LTD Design aan dat je hem ook als houtkachel kan gebruiken. Hij is dus multifunctioneel.

Barbecueën
Foto: Etsy

Darth Vader design

De grill heeft een Darth Vader design. Elke man die ook maar een beetje bekend is met Star Wars zal direct het masker van Darth Vader herkennen op het moment dat hij deze kachel ziet. Als de kachel aanstaat kan je door de brandende kolen, de mond en de ogen licht zien geven wat er heel vet uitziet.

Barbecueën
Foto: Etsy

Makkelijk om mee te nemen

De afmetingen van de Darth Vader grill zijn 44x44x77. Dat betekent dus dat die niet al te groot is en dat je hem best makkelijk kan vervoeren. Als je dus in de zomer lekker met je vrienden wil gaan barbecueën in het park, kan Darth Vader ook makkelijk de weide wereld in mee genomen worden. Wel kan die aan de zware kant zijn.

Darth vader grill
Foto: Etsy

De Darth Vader grill kost wel wat

Deze grill kan je via Etsy kopen voor 660 euro. Daar staat wel tegenover dat die met de hand gemaakt is in Engeland. Je moet er rekening mee houden dat je zelf ook nog het vlees en de kolen moet kopen.