Nieuw op Netflix in week #10: veel actiefilms

Deze week lijkt Netflix uit te pakken op het gebied van actiefilms. Waren de titels van vorige week nog erg divers, deze week staat actie toch echt centraal. Straatgevechten, schietpartijen, achtervolgingen en explosies zullen ons beeldscherm vullen, al is er ook plaats voor een interessante documentaire over de afkomst van voedsel. Deze vier titels komen deze week nieuw op Netflix en mag jij niet missen.

Spenser Confidential

In deze film steelt Mark Wahlberg de show, die we onder andere kennen van de Transformers-films en de Ted-films. Wahlberg speelt de rol van Spenser. Hij was origineel een politieagent, die een grootschalige samenzwering tussen drugsdealers, corrupte politieagenten en politieke figuren ontmaskerde. Om hem tot zwijgen te brengen werd hij in de gevangenis gegooid. Nu hij weer vrij is gekomen wordt al gauw duidelijk dat er nog genoeg mensen zijn die hem een kopje kleiner willen maken. Samen met zijn oude huurbaas, een nieuwe huisgenoot en zijn ex-vrouw moet hij uit handen van zijn belagers blijven. Deze actiekomedie staat vanaf 6 maart nieuw op Netflix.

Mission: Impossible – Fallout

Voor dit zesde (en volgens critici het beste) deel van de Mission: Impossible-serie, keren veel bekenden terug. We zien Tom Cruise in zijn rol als Ethan Hunt, en verder keren onder andere Simon Pegg, Alec Baldwin en Rebecca Ferguson terug in hun oorspronkelijke rollen. Het team van Ethan moet in de film een ontsnapte crimineel zien terug te vinden. Ondertussen verzwakt het vertrouwen vanuit de CIA in het team. Terwijl ze achterna worden gezeten door oude bondgenoten en nieuwe vijanden, moet het team zorgen dat hun missie slaagt. Vanaf donderdag 5 maart staat de film nieuw op Netflix. Check ook de andere films met Tom Cruise die jij gezien moet hebben.

The Protector

Deze Turkse Netflix Original komt binnenkort alweer met het derde seizoen. In de serie staat de doodnormale Hakan centraal. Hakan komt er echter al gauw achter dat hij niet zo normaal is als hij dacht. Hij blijkt te zijn verbonden met een oeroud genootschap. Als beschermer van zijn woonplaats Istanbul, moet hij de stad beschermen tegen onsterfelijke personen die niets goeds in de zin blijven te hebben. Om hem voor te bereiden op zijn taak wordt hij bijgestaan door de knappe Zeyneb en de rest van een team dat loyaal aan hem is. De eerste twee seizoenen zijn al te zien op Netflix; het derde seizoen kunnen we vanaf vrijdag 6 maart op Netflix te verwachten.

Ugly Delicious

In deze documentairereeks neemt David Chang ons mee. De schrijver en restauranteigenaar introduceert de kijker aan uniek voedsel en specifieke gerechten. Samen met beroemde acteurs, koks en schrijvers onderzoekt hij de oorsprong en kookmethode van de gerechten. In dit seizoen krijgt Chang onder andere te horen dat hij vader wordt, wat hem aan het denken zet. Hij wordt onder andere geholpen door acteurs uit The Walking Dead en Parks and Recreation. Het tweede seizoen van de serie staat vanaf vrijdag 6 maart nieuw op Netflix.