Nieuw op Netflix in week #9

Een grootschalige expeditie, een kijkje achter de schermen van de Formule 1 wereld, of een tiener met superkrachten. Het maakt niet uit van welk genre je houdt, want Netflix komt deze week met veel uiteenlopende, nieuwe titels. Dit is wat er deze week nieuw op Netflix verschijnt en jij niet mag missen.

I Am Not Okay With This

Deze serie wordt genoemd als een combinatie tussen Stranger Things en The End of The F*cking World. Grote namen en dus liggen de verwachtingen hoog. De vergelijking is niet zo gek, want de producenten van de series produceerden ook I Am Not Okay With This. De serie draait om de puber Sydney. Op het eerste ogenblik lijkt de serie een typische serie te zijn over hoe een middelbare scholier omgaat met familiekwesties, verliefdheid en het overleven op school. Al gauw blijkt het toch niet zo cliché te zijn. Sydney blijkt namelijk met haar geest objecten te kunnen verplaatsen. Dit heeft al gauw grote gevolgen. Fans van Eleven uit Stranger Things mogen deze serie niet laten liggen. Vanaf woensdag 26 februari staat de serie nieuw op Netflix.

Formula 1: Drive to Survive – seizoen 2

Het is geen grote verrassing dat deze serie is vernieuwd voor een tweede seizoen. De serie stond eerder al in het lijstje van beste series die verschenen in 2019. Net als seizoen één zal de serie ons een compleet beeld geven wat er voor én achter de schermen gebeurd bij het grote racecircuit. De coureurs komen aan het woord, maar ook teambazen en mensen achter de schermen. Verwacht snelle auto’s, winsten en verliezen en de nodige crashes in dit tweede seizoen. Vanaf vrijdag 28 februari worden de afleveringen online gegooid en staat ook deze serie nieuw op Netflix.

 

Altered Carbon – seizoen 2

Deze science-fiction serie speelt zich af in een toekomst waarin menselijk bewustzijn kan worden getransporteerd naar andere lichamen. Na 250 jaar te zijn ingevroren, wordt het lichaam van een vroegere soldaat ontdooid en geïmplanteerd met het bewustzijn van een onderzoeker. Het is zijn taak om, met behulp van het lichaam van de soldaat, een moord op te lossen. Het plot klinkt wat luguber en ingewikkeld, maar het succes van het eerste seizoen was een dusdanig groot succes dat er een tweede seizoen is ontwikkeld. Dit tweede seizoen staat vanaf donderdag 27 februari nieuw op Netflix.

Lost City of Z

Deze avonturenfilm vertelt het waargebeurde verhaal van een avonturier die een verborgen stad probeert te vinden in de Amazone. Deze stad, ”Z” genoemd door avonturier Percy Fawcett, wordt het doel van een expeditie die hij opzet. Tijdens de expeditie krijgen hij en zijn team te maken met wilde dieren, vijandelijke stammen en de onzekerheid van het Amazonegebied. Charlie Hunnam speelt de rol van Fawcett. Andere rollen zijn er voor Robert Pattinson, Tom Holland en Sienna Miller. Vanaf vrijdag 28 februari is Lost City of Z nieuw op Netflix te zien en kun je met je eigen ogen zien of het Fawcett lukt de stad te vinden.