Badr Hari moest wéér opgeven tegen Rico Verhoeven

Op 21 december was het zover: Het veelbelovende gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Nadat Badr in 2016 in een gevecht tussen beide moest opegeven wegens een armblessure was hij uit op wraak. Hij sprak dan zelf ook over ‘Unfinished Business’. Dit keer moest hij in de derde ronde helaas weer opgeven door een blessure. Het heeft niet lang geduurd voordat Badr alweer een nieuw gevecht gepland had.

De volgende tegenstander van de Bad Boy

Op 21 december neemt hij het op tegen een nieuwe tegenstander in Ahoy, in Rotterdam. We moesten lang wachten welke tegenstander tegen over hem zou komen te staan in de ring. Nu is het eindelijk zover. Adegbuyi wordt zijn tegenstander op 20 juni. Dit is bekend gemaakt tijdens het eerste kickboksgala, bij Glory 75.

Badr Hari heeft zijn terugkeer groots aangekondigd

Badr heeft groots duidelijk gemaakt dat hij op 20 juni terugkeert in de ring. Met een vette video lichtte hij zijn fans in. Hij heeft wat goed te maken na afgelopen gevecht tegen Rico Verhoeven en is dat zeker van plan te doen. Er zijn ook speculaties dat er later ook een derde gevecht gaat worden gehouden tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. We zullen zien of dat ook nog echt gaat gebeuren!