Star Wars gaat verder dan alleen films

De naam Star Wars is waarschijnlijk een van de bekendste merknamen die wij ooit zullen horen. Los van de grote reeks aan films is de schare fans er een van ongekende proporties. Het is dus niet heel erg verwonderlijk dat bedrijven er handig op in spelen wanneer er een nieuwe film uitkomt, of wanneer er nieuws is rondom de franchise. Als gevolg daarvan zien we vaak de meest uiteenlopende creaties de revue passeren. Of ’t nu gaat om sokken, een humidifier of een lightsaber.

Star Wars scheerapparaten

Wij als mannen kunnen eigenlijk niet echt zonder Star Wars attributen. Er schuilt toch wel een Jedi in ons allemaal – of je ’t wil toegeven of niet. De actie, de heldenrollen en de fantastische gadgets maken dat dit verhaal ons enorm aanspreekt. Philips weet dat ook en speelt hier handig op in met hun scheerapparaten geïnspireerd op het Sciencefiction verhaal.

dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 2

Series 9000 Star Wars SW9700/67

Philips €222,00 Shop nu
dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN

Series 5000 Star Wars SW5700/07

Philips €99,00 Shop nu

Met deze op Star Wars geïnspireerde scheerapparaten wanen wij ons allemaal aan de Dark Side of de Light Side. De kleurschema’s zijn volledig in de stijl van Lord Sith of BB8. Zo kun je iedere ochtend even ontsnappen aan de realiteit van een vroege wekker en jezelf als een ware held óf badass door de badkamer bewegen. Dat willen we allemaal wel toch, zo’n momentje voor jezelf.

Stance Star Wars sokken

Uiteraard mogen een paar Star Wars sokken niet ontbreken in je collectie. Het is die subtiele hint wanneer je je voeten optilt en je broekspijp wat omhoog kruipt. De ultieme manier om te laten weten dat je fan bent, een kant hebt gekozen. Stance heeft een ruim aanbod aan Star Wars sokken en de selectie die je hieronder ziet is slechts een deel van de collectie sokken from outer space. 

dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 3

CHEWIE PAL (STAR WARS)

Stance €19,95 Shop nu
dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 4

THE RESISTANCE (STAR WARS)

Stance €14,95 Shop nu

Samsung POWERbot stofzuiger

Dat wij mannen geen fan zijn van ’t huishouden, dat hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Het is namelijk niet bepaald de meest leuke taak in het leven van een volwassen man, maar helaas wel een noodzaak. Toch is er nu een oplossing in de vorm van een automatische stofzuiger die maakt dat we met iets meer plezier een huishoudelijke taak uit willen voeren.

dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 6

POWERbot Star Wars™ Limited Edition – Stormtrooper™

Samsung €446,95 Shop nu
dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 7

POWERbot Star Wars™ Limited Edition – Darth Vader™

Samsung €536,52 Shop nu

Samsung komt namelijk met twee verschillende POWERbot stofzuigers – uiteraard geheel in Star Wars stijl uitgevoerd. Zo is er een zwarte te koop in de stijl van Darth Vader en een witte in de stijl van een Storm Trooper. Beide stofzuigers zijn uitgerust met Fullview Sensor 2.0, dus je hoeft je niet druk te maken om een botsende Darth Vader in je woonkamer. Op deze manier wordt poetsen in huis stukken leuker.

Een levensgrote stormtrooper

Natuurlijk mag een Stormtrooper van levensgroot formaat niet ontbreken bij jou thuis – of op de werkvloer. Niets is toffer dan begroet worden door de voetsoldaat van The Imperial Army. Juist om die reden hebben we gezocht naar een perfecte replica van een van ’s werelds meest bekende soldaten. Als je dit soort attributen in je nabije omgeving hebt dan heb je praktisch alles wat een man zich kan wensen – althans, wat Star Wars betreft.

dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 8

Stormtrooper

Sideshow €6703,51 Shop nu

Star Wars lightsaber

Last but not least: een lightsaber. Het is bij menig man een droom van jongs af aan om ooit eens als een ware Jedi te zwaaien met een lightsaber. Bij het bedrijf Ultra Sabers maken ze perfecte replica’s van de Lightsabers zoals we die kennen uit de films. Met werkende LED-verlichting en interactieve geluidseffecten die zich aanpassen aan de bewegingen die je maakt – do we need to say more?

dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 10

Initiate LE v4 with Sound (Diamond)

Ultra Sabers €339,47 Shop nu
dit zijn de vetste star wars artikelen MAN-MAN 9

Dark Initiate LE v3 with Sound (Diamond)

Ultra Sabers €339,47 Shop nu