Een nieuwe mijlpaal

Het in 1992 opgerichte Wajer legde de eerste 15 jaar de focus op de iconisch gelijnde ‘Kapiteinssloep’. Maar na de introductie van de Wajer 37 in 2006 veranderde de koers, omdat de boot in datzelfde jaar direct de ‘Boot van het Jaar’ verkiezing won. Inmiddels is het grootste jacht 55 voet, wat gelijk staat aan zo’n 17 meter. Dit ‘mini superjacht’ heeft er sinds kort een grote broer bij in de vorm van de Wajer 55 S. Dit is een boot die met open armen wordt ontvangen. Zeker gezien het feit dat er sinds de introductie van de Wajer 55 in 2016 al meer dan 30 van dit soort jachten verkocht zijn.

Wajer Yachts

De S-factor

De S-factor van de 55 voldoet aan alle wensen van de fanatieke watersporter. Door de lichtere opbouw en drie krachtige 435 pk sterke Volva Penta IPS 600 D6-435 HP motoren met joystick driving en dynamic positioning bereikt de S een topsnelheid van meer dan 40 knopen. Ook is er aan de sportieve gebruiker van het schip gedacht. Zo biedt de S meer (relax)ruimte en opbergmogelijkheden voor diverse watertoys. Aan dit alles hangt uiteraard ook een passend prijskaartje van bijna twee miljoen euro.

18-1325 Wajer Yachts - Website - Wajer 55 S op PRESS LR 04

Ontspannen to the max

Met vier naar voren gerichte Stidd captain’s stoelen en twee haarscherpe Garmin touchscreens kan het hele gezin mee navigeren. De hardtop bestaat uit afneembare panelen en kan verlengd worden om zo ook het zitgedeelte achter de captain’s stoelen te voorzien van schaduw. De buitenkeuken beschikt over een grill, koelkast en ijsblokjesmachine, wat nieuw is in dit schip. Je krijgt voor die twee miljoen dus wel waar voor je geld. Daarnaast is de S naar wens uit te breiden met een stabiliseersysteem, carbon afwerking en een hydraulisch uitschuifbaar zwemplatform voor nog meer comfort.

Wajer Yachts Wajer Yachts Wajer Yachts Wajer Yachts

Wil je helemaal groots uitpakken, zonder dat je daar twee miljoen euro voor kwijt bent? Beleef de vetste vakantie ooit op dit jacht in Indonesië.