Aldi helpt jou de zomer door

Aldi komt met veel producten die je nog meer laten genieten van de zomer. Met deze trampoline in je tuin kan je heerlijk genieten van het zonnetje. Deze pizza oven zorgt er ook nog eens voor dat je ’s avonds heerlijk kan dineren. Als het dan later op de avond een beetje kouder aan het worden is kan deze heater met bluetooth luidspreaker mogelijk nog van pas komen. Deze mega speaker zorgt er ook nog eens voor dat jij de vetste feestjes kan geven.

Speaker

De mega speaker van de Aldi

De partyluidspreker is immens groot. Het handige is dat jij je telefoon tablet of laptop draadloos kan verbinden via bluetooth. Als je dat doet kan het feest gaan beginnen. Je kan de speaker gebruiken voor allemaal verschillende doeleinden. Zo kan die perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld karaoke of een presentatie. Je krijgt er namelijk een microfoon bijgeleverd. Toch lijkt de speaker het best gebruikt te kunnen worden voor een heerlijk feestje. Zo kan je kiezen tussen 5 voorkeursinstellingen voor geluid: Flat, Pop, Klassiek, Jazz of Rock.

Microfoon

Toffe luidspreker is tijdelijk te koop

Door de led-lichteffecten die op de speaker zitten past de speaker helemaal bij de stijl van een leuk feestje. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het geluidsniveau zal gaan tegenvallen. Hij beschikt namelijk over een muziekvermogen van maximaal 2 x 1.500 W. Als je zelf geen muziek hebt die je op de speaker af kan spelen kan je ook kiezen om naar één van de 30 radiozenders te luisteren. Als jij deze mega speaker nu zo snel mogelijk in huis wil halen gaat je dat 200 euro kosten. Misschien ben je bang dat de speaker niet lang meegaat omdat hij van de Aldi komt. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken, want je hebt maar liefst drie jaar garantie.