Helaas is deze gadget nog niet beschikbaar in Nederland. Dus geachte marketeers van Aldi, breng deze speakerheater alsjeblieft naar ons land. Wij Nederlanders kunnen zoiets wel gebruiken voor ons terras. Want overdag kan het heerlijk zijn om buiten te zitten, maar dan koelt het ’s avonds behoorlijk af. Deze heater maakt jouw late zomeravonden aangenamer en vooral stukken gezelliger.

De perfecte heater voor de zomeravonden

Deze lantarenpaal uitziende speaker/heater/discobal, is de perfecte toevoeging aan jouw tuin. De kouder worden zomeravonden vragen om een beetje verwarming. Met deze gadget zorg jij ervoor dat niemand het koud gaat krijgen, maar ook dat het feestje door gezet kan worden tot in de late uurtjes. Om het helemaal mooi te maken, kost deze speakerheater in Engeland maar 100 pond.

Zomeravonden

In vergelijking met alle bluetooth speakers is dit een kleine investering. Helaas doet Aldi niet aan verzending buiten de landsgrenzen en is het dus te hopen dat deze snel naar Nederland verhuist.

 

Om in ieder geval al een toevoeging aan je huisfeestje te geven, kan je deze party speakerset van de Lidl proberen. De box is draagbaar, draadloos en heeft een ingebouwd karaoke systeem. Dus ook heerlijk voor als je onderweg bent, lekker op het strand genieten van je favoriete muziek. En eenmaal een paar borrels rijker, kan jij je inner-volkszanger naar buiten laten.

Mocht jij jouw zomeravonden al helemaal naar een hoger level willen tillen, dan is het volgende Lidl koopje wat voor jou. Deze jacuzzi met massagefunctie is dé gadget.