De zomer is in aantocht

De zomer opent altijd de deuren voor leuke buitenactiviteiten. Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om heerlijk te barbecueën of om naar de leukste festivals te gaan. Op 20 maart is de lente officieel van start gegaan en dat is ook aan het weer te zien. De zomer komt dichterbij, dus maak jezelf maar alvast klaar. Dit kan je doen door deze trampoline met net te kopen van de Aldi.

Trampoline met net Aldi

De Aldi komt vaker met zomer-deals

De Aldi komt vaker met deals op de proppen die je niet wil missen. Denk bijvoorbeeld aan deze Radler ijsjes, aan deze outdoor pizza-oven of aan deze oplaasbare jacuzzi. Ook hebben ze feestproducten zoals dit party-soundsysteem.

Familie

Trampoline met net bij de Aldi

Deze trampoline met net is makkelijk in elkaar te zetten. Desondanks heeft hij een stalen frame en stalen poten. Ook zit er een ladder bij zodat kinderen de trampoline makkelijk op kunnen komen. Let wel op dat er een maximum gewicht op mag van 150 kg. Anders heb je het gevaar dat die inzakt. Het is dus geen goed idee om hier met de hele familie tegelijkertijd op te gaan springen.

Zomerdeals

De trampoline is veilig voor kinderen

Doordat er een net volledig om de trampoline heen bevestigd kan worden weet je zeker dat kinderen er niet uit kunnen vallen en dus is het erg veilig. Vaak zie je nare ongelukken gebeuren bij kinderen die van een trampoline vallen of iets dergelijks maar daar hoef je hier niet bang voor te zijn. Deze trampoline (afmetingen: Ø 3.05 x 2.52 meter) is geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaar. Je kan dit springparadijs voor kinderen vanaf 1 maart bij de Aldi krijgen. Hij is te bestellen voor 140 euro. Daarnaast krijg je er 3 jaar garantie op.