Keramische Kamado barbecue

Noem het een mini-barbecue, een grill-egg of gewoon een keramische barbecue. Waar het om gaat is dat de barbecue een absolute aanwinst is als je van gegrilde vleesgerechten houdt. Het keramische materiaal zorgt voor een perfecte isolatie waardoor het vlees prima kan garen. Het ei-vormige deksel zorgt daarnaast voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Kortom ideaal. Dat gezegd hebbende hoef je de Kamado helemaal niet te gebruiken als barbecue: je kunt er ook prima mee roken en heerlijke broodjes afbakken is nu opeens ook geen kunst meer.

kamado

Ingebouwde thermometer

Het deksel van de mini-kamado bevat een ingebouwde thermometer zodat je prima in de gaten kunt houden hoe warm het is. Je kan eenvoudig de luchttoevoer vergroten en verkleinen om de temperatuur te regelen. De omvang van de mini-Kamado maakt de barbecue extra aantrekkelijk als je en beperkte ruimte hebt. Je zou het ding bij wijze van spreken nog op het balkon kunnen plaatsen. Het rooster is slechts 26.5 centimeter in doorsnee en het geheel heef zeer beperkte afmetingen (40 x 43 x 59 cm) zodat het werkelijk overal te plaatsen is.

kamado

De grill-egg is nu te koop bij de Aldi

De mini-kamado barbecue is nu te koop bij Aldi voor de weggeefprijs van slechts 89.99 euro. Vergelijk dat even met de reguliere prijzen en je weet direct dat je deze aanbieding eigenlijk niet mag laten lopen. Het geheel zet je in een mum van tijd op. Het enige wat je nog nodig hebt zijn enkele superhandige gadgets en natuurlijk geweldig vlees om van je eerste tuinfeest een ware happening te maken.