GTA 6

Er gaan erg veel geruchten de rondte over GTA 6. We weten in ieder geval dat het nog een tijdje zal duren voordat deze game uit gaat komen. Voorlopig moeten we het dus nog doen met GTA 5. Dat mogen we geen straf noemen, want we genieten nog volop van de game. Daarom zijn we ook blij dat er een vebeterde versie van GTA 5 zal uitkomen op de nieuwe game consoles die binnenkort gaan uitkomen.

PlayStation 5 en Xbox Series X

Aan het einde van dit jaar en aan het begin van volgend jaar zullen de Playstation 5 en de Xbox Series X uitkomen. Voor deze game consoles zal er dus een nieuwe versie van GTA 5 uit gaan komen. Deze versie van Grand Theft Auto zal niet precies hetzelfde zijn als dat je het nu kent. Zo zal de game zich helemaal aanpassen aan alle nieuwe mogelijkheden die de nieuwe game consoles gaan bieden. Je kan technische verbeteringen, visuele upgrades en prestatieverbeteringen verwachtingen. Hij zal gaan uitkomen in de tweede helft van 2021.

gta 5

Stand-alone versie van GTA 5 online

In de tweede helft van 2021 zal er ook een speciale online versie van GTA V komen. Voor PlayStation 5 spelers zal deze gedurende de eerste drie maanden na lancering gratis beschikbaar zijn. Nog meer reden om de PS5 aan te schaffen. In het algemeen zal GTA online ook een update krijgen waardoor daar ook weer het een en andere gaat veranderen. Daarnaast zal er nieuwe content worden toegevoegd. Al met al zijn we nog lang niet af van GTA 5. Het zal ons nog veel te bieden hebben en we kunnen niet wachten.