Sony Gameconsole

Misschien jij je nog wel herinneren dat je je eigen PlayStation 2 kocht. Tijdje terug, hè? Na de introducties van de PS3 begin 2007 en de PS4 eind 2013 gaat daar nu de PlayStation 5 op volgen. Wanneer we de nieuwe generatie spelcomputer mogen verwachten van Sony, is nog niet bekend. Ook over het design, het uiterlijk van het apparaat weten we nog niets. Echter onthulde Sony al wel details over de specs van de nieuwe console, zoals het gamen in 8K. Over de prestaties van de next-gen console tasten we daarbij evenwel in het duister. Even wachten dus nog zou je denken, want geduld is immers een schone zaak. Nou, niet voor Zweden. Daar is de PlayStation 5 pre-order gewoon al beschikbaar.

PlayStation 5 pre-order

Zweedse MediaMarkt

Ook onze Zweedse buren kennen de MediaMarkt. Alles op het gebied van tech en elektronica, van laptops tot smartphones, kan je hier vinden, want je bent toch niet gek? Wat op zich wel gek te noemen is: Bij de Zweedse MediaMarkt is de PlayStation 5 pre-order nu al beschikbaar. Niemand weet nog hoe of wat, hoe het ding eruit moet komen te zien, wat hij zoal zou moeten kunnen doen, maar de Zweden hebben de pre-order. Aan de andere kant, vertrouwen in het feit dat de PS5 heel vet gaat worden, hebben wij zeker. Pre-orderen kan je dus eigenlijk ook wel gewoon met een gerust hart doen.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

PlayStation 5 pre-order

PlayStation 5 pre-order

Op die manier ben jij er natuurlijk van verzekerd dat jij als een van de eersten de volgende generatie in het gamen volgens Sony kan ervaren. Voor de PlayStation 5 pre-order moet je echter wel ietwat in de buidel tasten. De PS5 is op de site van de Zweedse MediaMarkt namelijk te pre-orderen voor 9,999 Zweedse kronen. Omgerekend komt dat neer op – ready? – 940 euro. Tja, je moet er wat voor overhebben als je haast hebt. Iets meer geduld kan zich uit gaan betalen. Volgens Sony analist Hideki Yasuda moet de PS5 op de markt gaan komen voor 499 dollar (= 448 euro), toch een iets schappelijker prijsje. Hoe groot is jouw geduld?

Dé game voor de PS5 is natuurlijk de nieuwe GTA. Check de laatste GTA 6 leak.