Dat we een  GTA 6 kunnen verwachten was al enigszins bekend. Het is nog wel even wachten of de gespeculeerde informatie ook werkelijkheid wordt. De informatie komt van een Redditgebruiker die beweert vrienden te hebben die bij bij Kataku en PC Gamer hebben gewerkt. Dit kunnen natuurlijk goeie bronnen zijn, maar zo lang het nog niet wordt bevestigd door Rockstar Games, hakken we nog geen knopen door. Toch zorgt de leak voor flinke ophef onder veel GTA fans en dit is waarom.

GTA 6

De nieuwe game zal gedeeltelijk afspelen in Vicy City, we gaan dus lekker terug naar eerdere edities. De stad wordt onderdrukt door een Braziliaans drugskartel en speelt zich af in verschillende plaatsen, die door de dedicated gamers vast en zeker wel herkend worden. Bij de vorige game had je de mogelijkheid om met verschillende karakters te spelen. Naar verluidt zal dat nu wel anders zijn. In GTA 6 speel je het spel met één personage. De verhaallijn en de personage zullen worden geïnspireerd op de Netflix serie Narcos.

 

In GTA 6 zal niet alleen de onderdrukking van een drugsbende een grote rol spelen. Ziektes zoals HIV, maar ook de immigratiecrisis zullen in de nieuwe game bepalend zijn.

Details

Een rugzak waar jij ongeveer elk wapen uit kan halen zal dan alleen nog maar bij Dora te zien. In de nieuwe game kun je maar een aantal wapens dragen, die je ook daadwerkelijk kan tillen. Dit maakt de game wat realistischer. Het is nog even wachten op de officiële bevestiging, maar zoals we het nu horen klinkt het erg goed!