Gearbest zomerse deals

Het is erg heet geweest de afgelopen dagen. Om die hitte straks een stapje voor te zijn selecteerden wij onze favoriete producten om de warme dagen een stuk aangenamer te maken:

Draagbare koelkast van Alfawise

Een bezoekje aan de buitenlucht zeker een goed idee als het warm is. Met je vrienden een parkje op zoeken en daar eens lekker genieten van een koude goud-gele rakker. De drankjes die worden genuttigd moeten natuurlijk wel een beetje op temperatuur zijn. Met deze draagbare koelkast van Alfawise kan je nu altijd genieten van een lekker koud drankje.

De koelkast kan worden ingesteld van -20 tot en met 20 graden. Afhankelijk van de producten kan je de temperatuur instellen. Dit kan ook met je telefoon via de App. Deze smart App is met Bleutooth te connecten en er is ook een USB-poort om je mobiel op te laden. De koelkast kan worden aangesloten op de auto, maar ook in een stopcontact. Om je een betere indruk te geven over dit apparaat, kijk dan even het introductie filmpje. De koelkast wordt nu aangeboden met een flinke korting, dus als dit iets voor jou is, is dit je kans.

zomerse deals

Draagbare smart koelkast

Alfawise €199,99 Shop nu

 

Vouwbare draagbare barbecue

Deze barbecue is gemaakt van roestvrij staal. Omdat dit een vouwbaar apparaat is, kan je hem makkelijk meenemen, maar ook opbergen als je hem even niet nodig hebt. Deze opvouwbare draagbare BBQ maakt het bakken van je favoriete vlees wel heel eenvoudig.

zomerse deals

Stainless Steel Folding Portable Barbecue

Gearbest €28,99 Shop nu

 

Draagbare mini ventilator

Ja, het is erg heet geweest en de aankomende dagen zal het ook lekkere temperaturen hebben. Met deze mini air conditioner is het overal heerlijk fris. Je kan het meenemen naar allerlei verschillende ruimtes zoals je keuken, woonkamer of slaapkamer. Ideaal om te vervoeren door middel van het compacte formaat.

Gearbest MAN MAN

Mini Cool Air Conditioner Fan

Kechaoda €29,99 Shop nu

De toffe gadgets van Gearbest #2 vielen erg in de smaak. Zit er nu wat voor jou tussen?