We zijn op zoek gegaan naar de beste gadget-deals, en die hebben we weer op een rijtje gezet. Welke ga jij scoren?

De gadgets van deze week:

Gearbest Guidance

Om je een beetje op weg te helpen heeft Gearbest een gids voor je opgesteld. Hier staan de 20 meest gestelde vragen over de website. Zo weet jij alles over de producten, verzendingen, retours en alles wat je kan doen mocht er toch iets mis gaan. Mocht je toch nog iets meer willen weten, dan kan je altijd nog contact opnemen voor een bredere uitleg.

1. FIIDO Electric Folding Bike

In Nederland is het steeds meer een must om de fiets te pakken. Mocht je toch een keer met het openbaar vervoer gaan, dan is een vouw fiets natuurlijk ideaal! Nu worden er zelfs elektrische vouwfietsen aangeboden, die je ook nog eens op kan vouwen zodat het handig is mee te nemen. Zeker in de grote steden is dit perfect om jezelf door de verkeersdrukte te verplaatsen. De fiets wordt nu aangeboden met ruim 20% korting waardoor de prijs ineens erg aangenaam is. Ook is de verzending naar Nederland gratis.

gadgets

2. Sport horloge

Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met sport, voeding en gezondheid. Tijdens het sporten is een een sport horloge natuurlijk erg handig. Het is uiteraard fijn als dit luxe sport horloge er dan ook nog eens stijlvol uit ziet. Alles wat je nodig hebt, zit in dit horloge. Als dagelijkse accessoire of tijdens het sporten kan jij hem dragen. En het mooie is, je bent niet tientallen euro’s kwijt. Voor slechts twee tientjes heb jij hem al in huis.

gadgets

3. Alfawise Elektrisch Skateboard

Wellicht heb je er al een aantal door de stad zien scheuren. Dit elektrische skateboard bevat een batterij die makkelijk kan worden opgeladen. Het is heel toegankelijk en makkelijk op te bergen op je werk of thuis in de kast. Alfawise is een goed merk die ervoor heeft gezorgd dat het remmen en accelereren soepel verloopt. Er zijn meerdere skateboards om uit te kiezen plus wat handige gadgets zoals extra wieltjes.

gadgets gadgets

4. Xiaomi MI 9 Phablet

Deze ‘Phablet’ zit tussen een smartphone en een tablet in en is een handige gadget. Het beschikt over vrijwel alle specs die een A-merk ook biedt. Omdat er bijna de helft van de prijs afgaat, is dit een top deal. Deze Xiaomi Phablet is er handig als tweede speeltje voor in huis. Er is nog een aantal Phablets beschikbaar voor deze aardige deal, dus wees snel als dit iets voor jou is!

gadgets

Zit jouw gadget hier niet tussen? Check dan de tofste deals van vorige week.