Op je best met Gearbest

Deze online site staat garant voor de beste elektronische gadgets. Bij Gearbest haal jij de tofste gadgets in huis die zeker niet kunnen ontbreken in jouw collectie. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij alvast een selectie gemaakt van de beste gadgets voor een prikkie. Welke is jouw favoriet?

Gearbest Guidance

Om je een beetje op weg te helpen heeft Gearbest een gids voor je opgesteld. Hier staan de 20 meest gestelde vragen over de website. Zo weet jij alles over de producten, verzendingen, retours en alles wat je kan doen mocht er toch iets mis gaan. Mocht je toch nog iets meer willen weten, dan kan je altijd nog contact opnemen voor een bredere uitleg.

1. Xiaomi Step

Je ziet ze in Nederland al steeds meer, de elektrische step. Dit mega handige vervoersmiddel kan bijna niet meer ontbreken in de stad. Landen als België, Frankrijk en Duitsland zijn er al druk mee. Maar ook in Nederland lijkt het zo dat er steeds meer mensen zijn die willen overstappen naar dit handige vervoersmiddel. Omdat het klein en compact is, kan jij het vrijwel overal mee naartoe nemen als je bestemming niet al te ver is. Bij Gearbest wordt de Xiaomi M365 Folding Electric Scooter aangeboden met maar liefst 26% korting. In Nederland betaal je al gauw richting de 1.500 euro voor een mooie step. Nu ben je slechts zo’n 370 euro kwijt. Over meer dan 600 reviews wordt een gemiddeld cijfer gegeven van een 9.5. We kunnen dus wel concluderen dat het een topproduct is!

2. Bluetooth Earbuds

Op pad met je oortjes in, wie doet het nou niet? Toch zijn de oortjes met een draadje een beetje achterhaald. Deze Bluetooth Earbuds zijn dé stijlvolle vervangers van jouw kabel oortjes. Je blijft nu nergens meer achter hangen en je hoeft nooit meer je oortjes eerst uit de knoop te halen. Deze stijlvolle oortjes zijn 1 op 1, maar dan voor een aangename prijs. Voor twee tientjes ben jij helemaal het mannetje nu.

Gearbest MAN MAN

3. LCD Home Projector

Je favoriete film, serie of sport kijken op je kleine tv? Dat hoeft nu echt niet meer, met dank aan deze VIVIBRIGHT  LCD Home Projector. Deze projector is erg compact en weegt iets boven de 2,5 kilo. Door simpelweg gebruik te maken van een white screen of een grote witte muur breng jij de bioscoop bij jou in huis. Geen gapend zwart gat van een televisiescherm terwijl die uit staat, maar een modern en stijlvol alternatief.

Gearbest

4. TONFON boormachine

Elke vrouw houdt van een man die weet van aanpakken, of je nou twee linker handen hebt of niet. Met deze TONFON boormachine zorg jij dat alle klusjes binnens- en buitenshuis opgeknapt kunnen worden. Ook wordt deze machine met een scherpe prijs aangeboden. Zo ben jij helemaal het mannetje!

Gearbest

 

5. Curren horloge

Het is altijd lastig om een horloge te kiezen. Met al die verschillende soorten en maten is het een hele klus. Gelukkig worden er een aantal mooie merken voor mannen aangeboden. Deze stijlvolle, betaalbare, waterbestendige horloges van Curren zijn perfect voor elke look. Voor de mannen die wat meer willen shinen, zijn er horloges van Simple Steel. Deze accessoires dienen als kers op de taart van jouw outfit. Check dus welke horloge het beste bij jou past, want voor die 2 tientjes heb jij een mooie klok om je pols.

Gearbest Gearbest