Aantrekkelijker worden door zelfvertrouwen

Dit is waarschijnlijk geen verrassing, het is vrij logisch en bovendien komt dit overal naar boven als het gaat om aantrekkelijker worden. Dit is dan ook niet voor niks. Straal uit dat je zeker bent van jezelf, zonder arrogant te worden natuurlijk. Geloof erin dat je dingen kan bereiken, dan zal dat ook eerder zo zijn. Positiviteit en zelfvertrouwen stralen ook positieve energie af op mensen in je omgeving, die zich beter zullen voelen. Het is dan ook logisch dat vrouwen dit als aantrekkelijk ervaren, dus ben niet bang te laten zien wie je bent.

Dress to impress

Ja, vrouwen houden van een goed geklede man. Natuurlijk gaat het niet alleen om uiterlijk, maar het speelt wel degelijk een rol. En uiterlijke verzorging al helemaal. Laat dus zien dat je hier iets om geeft. Zorg voor een goede hygiëne, beweeg voldoende, eet zoveel mogelijk gezond en kleed jezelf goed. Je hoeft niet als een stijlicoon de deur uit te gaan, maar een stijlvolle outfit zorgt ervoor dat die leuke chick eerder naar je zal kijken.

Aantrekkelijk zijn MAN MAN

Ontwikkel speciale talenten

Talent maakt aantrekkelijk, en speciale talenten trekken nu eenmaal de aandacht. Dus als jij iets kan wat niet heel veel mensen kunnen, laat dit zien. Dit kan heel cliché gitaar spelen zijn, maar ook een vreemde taal spreken. Er is iets met passie wat een man onweerstaanbaar maakt voor vrouwen. Dus show je enthousiasme en passie voor je talent en de kans dat je aantrekkelijk wordt gevonden stijgt aanzienlijk.

Maak onderdeel uit van een groep

Dit is een makkelijke en plezierige manier. Zorg voor een goede squad en je wordt aantrekkelijker gevonden. En hoe aantrekkelijker je groep vrienden is, hoe aantrekkelijk jij waarschijnlijk wordt bevonden. Dit laat zien dat je op het sociale gebied in orde bent. Bovendien is het ook van belang dat je vrienden het goed kunnen vinden met die dame waar jij oh zo geïnteresseerd in bent. Zo zal ze zich sneller veilig voelen in jouw directe omgeving.

Wees een goede gesprekspartner

Een goed gesprek is een skill die je over het algemeen een stuk aantrekkelijker zal maken. Voor iedereen, en dus ook voor vrouwen. En dan hebben we het niet over gesprekken via Whatsapp gevuld met afkortingen en emoji’s. We bedoelen een écht gesprek, waarin je oprechte interesse toont in real life. Niet iedereen is hierin een natuurlijk talent, maar met wat oefening komt iedereen er.

Aantrekkelijk MAN MAN

Toon je sociale kant

Je hoeft niet die bad boy te zijn die zich nergens wat van aantrekt. Sociaal zijn en maatschappelijke betrokkenheid zijn helemaal in tegenwoordig. En dat is maar goed ook natuurlijk. Als je je regelmatig inzet voor anderen en over het algemeen gewoon aardig gedraagt, heeft iedereen hier voordeel van. En jij dus ook. Alleen al omdat vrouwen je dan een stuk aantrekkelijker zullen vinden.

Toon karakter

Probeer de man te zijn waarmee je zou willen dat je zusje, of een goede vriendin, thuiskomt. Je zou kunnen stellen dat je dan bovenstaande punten moet hebben of ontwikkelen. Maar met de volgende eigenschappen kom je waarschijnlijk al een heel eind; moed, balans, aardigheid, eerlijkheid, passie, loyaliteit, humor en integriteit. Toon een beetje karakter en ben trots op wie je bent.

Nu staat niks je meer in de weg om dat meisje van je dromen mee uit te vragen.