Wees geen mietje

Je wilt al een tijdje het meisje van je dromen vragen om op date te gaan. Keer op keer verzamel je al je moed, maar wanneer het moment daar is durf je niet meer en krabbel je terug. Voordat het straks te laat is hebben we hier een aantal tips om het hart van je droomvrouw te veroveren.

3- date droomvrouw

Een nee heb je,  ja kun je krijgen

Je zult deze uitspraak waarschijnlijk al vaker gehoord hebben, maar het is echt waar. Wanneer je iets niet probeert en het opgeeft zonder er ook maar een klein beetje moeite in te steken, zul je niks bereiken. Dus stap uit je comfort zone en durf eens een keer iets te doen wat je normaal nooit zal doen. Wellicht scoor je hiermee wel een ja!

Val op

Dan hebben we het natuurlijk niet over een slechte openingszin waardoor een meisje je heel gauw afwijst en aankijkt alsof je een of andere rare gast bent. Maar ben origineel en probeer iets anders. Meisjes onthouden namelijk vaker jongens die iets doen wat andere jongens niet doen. Een simpel voorbeeld hiervan is om een meisje gewoon aan te spreken. Voorkom er echter voor dat je niet als een creep overkomt door een ongemakkelijk “hoi”. De kunst in het aanspreken zit het hem vooral in je zelfverzekerdheid en je uitstraling. Wanneer je zelfverzekerd overkomt zonder arrogant te zijn zal je ongetwijfeld haar aandacht trekken. Ook draagt een stijlvolle look bij aan je uitstraling. Dus zorg dat je er strak uitziet.

2- date droomvrouw

Het is normaal om zenuwachtig te zijn

Niets is zo normaal als zenuwachtig zijn. Grote kans dat je het gevoel al kent van toen je klein was. De spanning tijdens de eindexamens, je rijexamen en een meisje op date vragen – het hoort erbij. Het kan natuurlijk spannend zijn omdat je niet weet wat haar antwoord zal zijn, maar meisjes bijten niet (ofja soms niet). Belangrijk om te onthouden is dat je jezelf er doorheen moet slepen. Je gaat er niet dood aan, het zorgt voor kansen.

Misschien krijg je een nee naar je hoofd geslingerd, maar daar leer je van. Hoe vaker je je zenuwen de baas wordt, hoe makkelijker het wordt. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat je elk meisje op date moet gaan vragen.. maar je snapt het punt.

Voorkom de friendzone

In de friendzone belanden terwijl je smoorverliefd bent op haar is misschien wel een van de vervelendste dingen die er zijn. Je hebt eindelijk haar aandacht getrokken maar toch klopt er iets niet. Ze danst met je, maar om de aandacht te trekken van een ander. Ze vertelt hoe geweldig haar afgelopen nacht was met die ene jongen. Of ze komt bij je uithuilen omdat ze recent gedumpt is. Allemaal dingen die je absoluut niet wil! Dit voorkomen is heel simpel, vertel haar gewoon wat je voor haar voelt.

Blijkt de date met je ultieme droomvrouw nou helemaal anders te zijn dan gedacht en is ze eerder de vrouw van al je nachtmerries. Check dan wat je het beste kunt doen tijdens een slechte date.