Zomerschoenen voor heren

Het wordt hoog tijd om de korte zwembroeken en de t-shirts weer uit de kast te halen of te bestellen. Eén blik op de weersverwachting voor komend weekend leert ons namelijk dat we wederom warme dagen kunnen verwachten. Je look is echter niet compleet zonder de juiste schoenen. Waar we in de koude maanden kiezen voor chelsea boots en leren schoenen, moeten we in de zomer andere keuzes maken. Wij lichten de drie verschillende zomerschoenen voor heren uit die niet mogen ontbreken aan jouw voeten.

Witte sneakers

Witte sneakers zijn de meest veelzijdige zomerschoenen voor heren. Met dit model kan je alle kanten op. Zo kan je kiezen voor een schoen die volledig wit is, maar je kunt ook gekleurde details op de achterkant, tong of veters van de schoen. Doordat wit een erg gangbare kleur is, kun je deze schoen gemakkelijk combineren. Draag hem bijvoorbeeld onder een korte broek, of juist onder een pantalon om te spelen met een casual en smart uitstraling.

zomerschoenen voor heren
Foto via: Instagram @jf_maier

Open schoenen

Op de allerheetste dagen van het jaar hangen we het liefste rond in de buurt van water. Het is dan niet handig om schoenen bij je te hebben die je constant moet strikken of waarvoor je sokken nodig hebt. Open schoenen, zoals slippers of sandalen, zijn dus onmisbare schoenen voor heren. Ga voor een modieus model en combineer het met een comfortabele broek en een linnen overhemd.

zomerschoenen voor heren
Foto via: Instagram @jf_maier

Derby’s

Natuurlijk kunnen we niet de gehele zomer doorkomen op sneakers en slippers. Wanneer jij een formele gelegenheid hebt (denk aan een verjaardag of etentje) of iets van je werk, moet je doorgaans toch snel voor andere modellen kiezen. Combineer de derby met blote enkels onder een zomers park voor een speels maar stijlvol karakter. Vind je ze toch nog te formeel? Kies dan voor nette instappers. Zo kom jij de zomer door met de juiste zomerschoenen voor heren.

zomerschoenen voor heren
Foto via: Instagram @fbysam