Het leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Het lijkt ons haast onmogelijk dat je nog niet gehoord hebt van Yolanthe Cabau van Kasbergen. De dochter van een Spaanse vader en Nederlandse moeder is geboren op Ibiza en verhuisde met haar familie op vijfjarige leeftijd naar ons kikkerlandje.

Ze werd bekend voor het grote publiek door haar rollen in diverse televisieprogramma’s zoals Costa! en Onderweg naar Morgen en de speelfilm Turkse chick. Ook haar privéleven zorgde ervoor dat ze meer in de spotlights kwam te staan. Zo had ze onder andere relaties met Bart Zeilstra (ook wel bekend als Baas B.), Jan Smit en Wesley Sneijder. Met de laatstgenoemde heeft ze een een zoontje gekregen.

Yolanthe en haar zussen op Instagram

Maar wat veel mensen niet weten, is dat Yolanthe uit een zeer groot gezin komt. In totaal heeft ze maar liefst acht zussen en vier broers. Benieuwd hoe ze er allemaal uitzien? Check dan alle zussen van Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dit weekend deelde ze een foto op Instagram waardoor de temperaturen nog hoger werden.

Twee dagen terug plaatste ze een foto met haar zussen Rebecca, Xelly en Marina. Hoewel het alom bekend is dat Yolanthe zich met haar eigen merk Cabau Lifestyle bezighoudt met een gezonde lifestyle en sporten, lijkt het ook alsof haar zussen goed voor henzelf zorgen. Allen zien ze er zeer goed en afgetraind uit op de foto. Laten we maar zo zeggen: de perfecte mix van goede genen en hard werken. Zie de desbetreffende Instagram-foto hieronder: