De carrière van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Veel mensen kennen Yolanthe als de ex van een aantal bekende Nederlanders, waaronder rapper Bart Zeilstra, zanger Jan Smit en oud-voetballer Wesley Sneijder, met wij ze een zoontje heeft. Echter is ze veel meer dan dat. Zelf heeft ze het gemaakt als actrice en tv-personality. Zo was ze actief in tv-programma’s zoals Costa! en Onderweg naar Morgen. Ook heeft ze rollen weten te bemachtigen in verschillende films en heeft ze meerdere programma’s gepresenteerd, waaronder Temptation Island VIPS.

Naast haar carrière op de Nederlandse televisie is Yolanthe hard aan het werk om haar eigen merk te bouwen. Met Cabau wil ze vrouwen laten bloeien met een fit lichaam en een gezonde geest. Op de site van Cabau vind je verschillende tools, tips en tricks wil ze de fysieke en mentale kracht vergroten, denk aan voedingsproducten, sportswear en accessoires.

Als gezicht van een merk als Cabau dien je natuurlijk zelf ook fit te zijn. En één ding kunnen we zeggen: Yolanthe is fitter dan ooit tevoren. Hou jij het Instagram-account van Yolanthe weleens in de gaten? Dan zal je ongetwijfeld opgevallen zijn dat ze zich voortdurend bezighoudt met sporten. Van foto’s in strakke sportpakjes tot aan gehele work-outs; Yolanthe is aan het beuken in de gym.

Onlangs zagen we een Instagram-story voorbij komen die we toch even moeten delen met jullie. Yolanthe plaatste een video op haar account waarop haar progressie te zien is; en hoe. In de sportschool draagt ze een sportlegging en spant even hetgeen aan waar ze zo hard voor heeft getraind. Zie de desbetreffende video hieronder: