Yolanthe op Instagram

Alsof het nog steeds 2006 is, ziet Yolanthe er weer uiterst spectaculair uit in een pikante zuster outfit. Ze droeg deze kledij voor de opnames van een nieuwe film. Op Instagram deelde ze beelden die gemaakt zijn tijdens de shoot, en man, wat werden wij weer vrolijk van de prachtige Yolanthe.

Yolanthe in heet zuster-pakje

Yolanthe hield het niet bij alleen deze Instagram-post. In haar stories liet ze namelijk nog een veel groter glimpje achter de schermen zien. Kijk die beelden hieronder maar even:

Nieuwe film ‘Liefde Zonder Grenzen’

In deze film volg je de liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten en vader Ferry. Omdat al deze situaties totaal verschillend zijn, belooft dit een vermakelijke film te worden. De film verschijnt in Oktober in de Nederlandse (dus niet in Tajikistaanse) bioscopen.

Hoe gaat het verder met Yolanthe?

De laatste jaren gaat het voorspoedig met Yolanthe. Zoals iedereen weet is ze gescheiden van Wesley Sneijder. Laatst verklaarde de recordinternational haar weer eens de liefde. Yolanthe reageerde hier echter gelaten op tegen RTL Boulevard. “Ik laat het gewoon op me afkomen en ik probeer dat gewoon te laten en te focussen op de dingen die ik belangrijk vind.” Dat is bijvoorbeeld haar acteerloopbaan dus. Zo had ze dit jaar de hoofdrol in de film Just Say Yes als Lotte. Daarnaast is ze in de tv-serie DNA te zien als Lara Noort en heeft ze dus wederom de hoofdrol. In 2019 zagen we haar ook nog als presentatrice in Temptation Island VIPS. Yasmin deed hier ook aan mee en ook zij plaatste laatste een verleidelijke foto op haar Instagram.