Wie is Yasmin Karssing ook alweer?

Yasmin is een 27-jarige actrice, zangeres en presentatrice. In 2005 was ze al actief in de showbizz op slechts 11-jarige leeftijd. Toen was ze op het nationale podium te zien in haar rol als Tessie in de musical Annie. Later nam ze deel als Duffy in het Efteling Theater in 2006. Vervolgens vertolkte ze de rol van Pepper in de Vlaamse tour van de musical Annie.

Verder was ze te zien in de films en series Renesse, Flikken Maastricht, Baantjer: Het Begin en Temptation Island Vips. Daarnaast is ze ook actief als zangeres. Zo heeft ze onder artiestennaam ‘Yazzie’ haar eerste single Dronken van Liefde gelanceerd. Daarnaast bracht ze een cover-ep Rooftop Sessions Vol. 1 uit. Yasmin covert op deze EP drie liedjes van Ed Sheeran, Demi Lovato en Ariana Grande.

Oud Temptation Island-deelneemster deelt fijne foto’s op Instagram

Alleen bedekt met wat zeepschuim zien we Yasmin Karssing poedelnaakt in een bad zitten. In de caption vraagt Yasmin of er nog iemand een ijsbad beschikbaar heeft. Onder onze lezers zullen ongetwijfeld vele gegadigden zijn. Helaas is ze al bezet, ze heeft een relatie met regisseur Arne Toonen. De ex van Birgit Schuurman.

Wij selecteerden nog een aantal foto’s van de Instagram van de oud Temptations Island-deelneemster. Check de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmin Karssing (@yazzierose)