De carrière van de mooiste vrouw van Nederland 2018

Shelly Sterk begon haar televisiecarrière bij PowNed, maar daar bleek ze het niet helemaal naar haar zin te hebben. Na een maand hield ze het daar voor gezien. Vervolgens is ze gaan werken voor de website Geenstijl en vanuit daar maakte ze opnieuw een sprong naar de televisiewereld. Ze ging als verslaggever aan de slag bij RTL Boulevard.

In 2017 bereikte ze de finale van Expeditie Robinson. Ze versloeg hierbij onder andere Danny Froger en Marieke Elsinga. Later ging ze werken voor SBS6 en zagen we haar Shownieuws presenteren. Tegenwoordig werkt Shelly Sterk als freelancer en heeft ze haar eigen productiebedrijf. Daarnaast werd deze Haagse blondine in 2018 uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland en we begrijpen ook wel waarom.

Shelly Sterk heeft een huis in Spanje gekocht

Het privéleven van Shelly Sterk lijkt ook lekker te gaan, Al een tijdje gelukkig is ze getrouwd met haar man Mark Ebing, waarmee ze nu een huis in Spanje op de kop heeft getikt. Ze geeft op Instagram aan dat ze er van houdt om huizen te verbouwen en dat dit echt haar droomproject is.

Toch blijft ze er ook bescheiden onder. Ze geeft aan dat ze zich een huis in Spanje niet voor iedereen weggelegd is. De presentatrice heeft nog een ander Instagram-account genaamd myvillafuerte, hier kun je volgen hoe ze zij samen met haar gezin het huis gaat verbouwen.

Helaas is Shelly Sterk momenteel wat minder op televisie te zien, maar misschien is dat in de toekomst anders. Je kan haar in ieder geval op haar nieuwe Instagram-account volgen voor meer info over de Spaanse woning. We zijn benieuwd naar het eindresultaat en de handigheid van Shelly.