Cristiano Ronaldo steelt de show met een luxe horloge

Dat hoge doelpuntenaantal is echter niet het enige vrijwel unieke aan Cristiano Ronaldo. Hij verscheen namelijk op het EK met een met een horloge ter waarde van meer dan 1.5 miljoen dollar. Strak gekleed hing aan zijn pols een uniek Girard-Perregaux horloge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Girard-Perregaux horloge ter waarde van ruim 1.5 miljoen dollar

Overigens is Cristiano Ronaldo al eens vaker gezien met horloges van dit merk. De voetballegende heeft zijn jaarlijkse inkomsten van 109 miljoen onder andere uitgegeven aan een flinke horlogecollectie. De Portugees wordt door de jaren heen constant gespot met de zeldzaamste horloges ter wereld van de beste horlogemakers.

De Plantarium Tri-Axial Tourbillon is bovendien een technisch hoogstandje. Het horloge is zo moeilijk na te maken dat er slechts enkele in de industrie hetzelfde doen. Kijk maar eens van dichtbij in deze Instagram-post hoe het horloge precies werkt. Swipe of klik even op het pijltje naar rechts en je ziet het horloge in detail. Het lijkt haast iets dat je in een Harry Potter-film zou verwachten.

Ook zijn autocollectie is spectaculair

Overigens is de autocollectie van Cristiano Ronaldo minstens zo bijzonder als zijn horlogecollectie. Met talloze sportwagens die hij bovendien regelmatig verplaatst van Turijn naar Madrid, maar ook een wat bescheiden gezinswagen is Ronaldo net als op het veld van alle markten thuis.