Yolanthe Cabau zet het ontbijt alvast op tafel

De 36-jarige Yolanthe Cabau weet al jaren het hart van menig man op hol te brengen. De bloedmooie brunette, die onlangs haar Netflix debuut maakte het Just Say Yes, is al jaren niet meer te missen op de Nederlandse televisie. Cabau verscheen als jongedame al in verschillende shows en wist rollen in films als F*ck de liefde, Turkse Chick en Popoz te trotseren.

Naast haar acteerkwaliteiten timmert ze al een heel poos aan een glansrijke carrière als presentatrice en wist ze de temperaturen te laten stijgen in series als Temptation Island Vips, de jongens tegen de meisjes en The Talent Project.

Hoewel ze al enige tijd niet meer aan dezelfde ontbijttafel zit als oud-profvoetballer Wesley Sneijder, vragen wij ons nu af welke gelukkige een ontbijtje van de brunette verdient. Yolanthe Cabau kroop na een heerlijke nachtrust op het aanrecht en leek hier ontzettend veel plezier uit halen. Met een stralende glimlach, in een mierzoete roze ochtendjas toverde ze bij heel wat volgers een brede glimlach op het gezicht. Bekendheden als Anna Nooshin en Robin Martens reageerden met populaire opmerkingen als “Deze badjas geeft me clueless vibes en I love it”, “Pretty Pink” en “Stunning!”.

Yolanthe op Instagram

De Nederlands-Spaanse Yolanthe Cabau haalt de zomerse tropische temperaturen naar Nederland. De brunette zit goed in haar vel en dit lijkt ze niet onder stoelen of banken te steken. Van fitte beelden in haar yogapants, tot aan verkoeling zoeken in het zwembad; de ambitieuze Cabau laat overal waar zij is de kijkcijfers de lucht inschieten. Met ruim 1,3 miljoen volgers op Instagram krijgen wij geen genoeg van de vrolijke krullenbol en maakt ze onze vroege ochtend net iets verdraagzamer.