Robin Martens zit lekker in haar vel en deelt dit op Instagram

Het is de actrice met de paplepel ingegoten. Hoe ze al snel timmerde aan de weg voor een carrière in de entertainment en showbizz wereld, begon ze op vroege leeftijd al stappen de zetten in de goede richting. Ondanks dat Martens op vierjarige leeftijd werd gediagnosticeerd met leukemie, liet ze zichzelf niet uit het veld slaan en jaagde ze haar dromen na. Robin Martens behaalde in haar carrière de finale van het televisieprogramma High School Musical, scoorde een rol in de jeugdfilm Radeloos en gaat al jaren door het leven als haar fictieve rol als Rikkie in GTST.

Hoewel ze in haar verleden zware jaren moest verwerken, lijkt de actrice gelukkiger dan ooit. Ze wordt namelijk moeder.  Hoewel Nederland al op de hoogte was van haar zwangerschap, verklapte ze afgelopen week dan eindelijk het geslacht van het kindje dat eraan zit te komen. De GTST-actrice kan haar geluk niet op en zal binnenkort roze beschuit met muisjes serveren op de babyshower. De onthulling van het geslacht maakte de Carry Slee film actrice en haar grote liefde Benjamin bekend op de verjaardag van de twee. Dubbel feest dus.

Actrice Robin Martens heeft op Instagram een aanhang van maar liefst 183 duizend volgers en laat naast het hart van haar vriend, waarmee ze binnenkort een kindje verwacht, ook de harten van menig fan sneller kloppen. Check it out: