Yasmin Karssing en haar pikante kantje

We zijn er ondertussen erg van overtuigd dat Yasmin Karssing een onschuldige dame lijkt, maar toch een pikant kantje heeft. Ze is er niet vies van om zichzelf te laten zien in schaarse kleding of haar bikini. Soms is er zelfs geen kleding op haar lichaam te vinden. Maar hier zullen haar Instagram-volgers zeker niet over klagen.

Dit keer was ze een in een bijzonder pakje te vinden en dat vonden wij zeker niet verkeerd. Ze plaatste een aantal foto’s en een video van de gelegenheid.

De ‘en ze weet het’ videoclip van Jasper Demollin

Op het cv van Yasmin Karssing staat natuurlijk ook dat ze actrice is en daarom doet ze hier en daar wat acteerklussen. Ook onder de looks van de dame kom je zeker niet uit, dus reken er maar op dat ze veel werk heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmin Karssing (@yazzierose)

Jasper Demollin vond Yasmin ook perfect voor deze klus. Hij vroeg haar namelijk om in de videoclip van zijn liedje ‘en ze weet het’ te spelen. Hier droeg ze een prachtig wit, kanten setje waardoor het net lijkt alsof je tegen een engel aankijkt. Het is in ieder geval zeker dat Jasper een goede casting gedaan heeft, want alle dames die zien er fantastisch uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jasper Demollin (@jasperdemollin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmin Karssing (@yazzierose)

Yasmin Karssing heeft ook een jaar lang de titel van Social Media Queen van FHM500 mogen dragen, maar dit jaar is die titel voor Marijn Kuipers en daar hoort een hele intieme fotoshoot bij.