Cadeautips voor Vaderdag

Heb je echt nog geen idee wat jij de grote baas voor Vaderdag moet geven? De derde zondag van juni komt er alweer snel aan en natuurlijk kun je niet zonder lege handen aankomen. Maar vrees niet: wij hebben een paar cadeautips voor je op een rijtje gezet waarmee jij jouw vader een gelukkig man maakt.

1. Theragun PRO

Je vader wil er vast niet graag aan herinnerd worden, maar naarmate je ouder wordt, komen er ook allerlei lichamelijke kwaaltjes. Met de Theragun PRO kan gebruikt worden om de spieren te masseren en soepeler te maken. Zo kan pijn in spieren verlicht worden of kunnen spieren voorbereid worden op inspanning.

theragun pro massage gun

De app die bij het massage-apparaat hoort begeleidt je tijdens het gebruik en vertelt dankzij de verbinding via Bluetooth precies hoe je het meeste uit de Theragun haalt. De massage gun is verbazingwekkend stil en levert kracht tot 30 kilo. De Theragun PRO is verkrijgbaar voor €449 via de site van Therabody.

theragun pro massage apparaat

Theragun PRO

Therabody €449 Shop nu

2. Loop Experience oordopjes

De Loop Experience zijn niet zomaar oordopjes: met Loops houd je de herrie buiten, maar versta je mensen nog wel. Écht next-level dus. De oordopjes halen het geluid om je heen met 18 decibel naar beneden. In de Loop Experience zit een akoestisch kanaal dat samen met een filter en membraan de herrie dempt.

loop experience oordopjes

Ondertussen kun je geluiden nog gewoon horen en mensen goed verstaan. Je kunt dus genieten van evenementen en concerten zonder bang te hoeven zijn voor gehoorbeschadiging. Ook handig natuurlijk als paps gevoelig is voor de herrie van de (klein)kinderen. De Loop Experience kosten slechts €24,95 en zijn verkrijgbaar in zwart, zilver, goud en rose goud.

loop experience oordopjes

Experience

Loop Earplugs €24,95 Shop nu

3. Een parfum van Jean Paul Gaultier

Draagt je vader al twintig jaar hetzelfde geurtje? Dan is het hoog tijd voor iets nieuws. Verras je pa met een heerlijk nieuw parfum van Jean Paul Gaultier. Een aanrader is de Jean Paul Gaultier Le Male, een klassieker die al in 1995 op de markt werd gebracht en nog altijd een succes is.

jean paul gaultier le male jean paul gaultier scandal pour homme

Ook de Scandal Pour Homme van Jean Paul Gaultier is een grote aanrader voor je vader. Dit houtachtige parfum met oriëntaalse tonen verovert door contrasterende geuren ieders zintuigen. Is je pa fan van het luchtje? Het flesje is navulbaar, dus een nieuw flesje is niet nodig wanneer hij bijna op is. Dat is ook nog eens goed voor het milieu.

4. De nieuwe Style Master van King C. Gillette

Anno 2022 dient een man goed voor zichzelf te zorgen, zo ook je vader. Hiermee doelen we niet alleen op de gezondheid, maar ook op de uiterlijke verzorging van de man. Wij hebben het al eerder gezegd en zeggen het nu nog eens: een baard maakt of kraakt je look. Aangezien jouw vader hoogstwaarschijnlijk al op leeftijd is, raden wij aan om te gaan voor een korte baard à la George Clooney. Stijlvol, mannelijk én classy.

SI01 Style Master

En we snappen maar al te goed dat je pa hier op zijn ouwe dag niet heel de dag mee bezig wil zijn. Don’t worry, we’ve got your back. De nieuwe Style Master van King C. Gilette is de perfecte trimmer voor het verzorgen en onderhouden van je (stoppel)baard. Het is een gadget waar je zowel de randen van de baard mee kan afwerken als het algeheel trimmen van de baard. Met de drie meegeleverde kamopzetstukken (1 mm, 3 mm en 5 mm) kan iedere man in een handomdraai zijn perfecte korte baard in shape houden.

king c gilette trimmer

Style Master

King C. Gillette €43,99 Shop nu

Bovendien is de Style Master waterdicht, draadloos én gaan de mesjes tot zes maanden mee. Kortom: de all-in-one tool voor de korte baard.