Marijn Kuipers is Social Media Queen 2022

Na namen zoals; Nina Warink, Yasmin Karssing, Sophie Milzink, Famke Louise, Mascha Feokistova en Monica Geuze was dit jaar de titel van Social Media Queen spannender dan ooit tevoren. Uiteindelijk was de prijs voor de prachtige Marijn Kuipers. Terecht, als je het aan ons vraagt.

Marijn is de afgelopen jaren keihard gegroeid op social media en daarom werd besloten dat de titel van Social Media Queen dit jaar toch echt naar haar moest haar. Zelf is ze er ook heel erg blij mee. “Ik ben heel erg blij en super vereerd. Ik vind het supervet. Ik bewonderde deze vrouwen altijd al enorm. Zij hebben oprecht een voorbeeldfunctie voor mij. Echt bizar dat ik daar nu tussen sta”, gaf Marijn als reactie op de titel.

Intieme fotoshoot voor FHM500

Bij genomineerd worden voor de FHM500, hoort natuurlijk een fotoshoot. Dit is misschien wel ons favoriete onderdeel, zo ook bij de nominatie van Marijn Kuipers. Voor de shoot met de Social Media Queen werden alle kleuren uit de kast getrokken. Ze trok de meest kleurrijke pakjes aan met een achtergrond waar nog meer kleur te vinden is.

We kunnen ons amper voorstellen dat dit de eerste professionele fotoshoot van deze dame is, want elke foto is simpelweg fantastisch. Zelfs de cameravrouw vond bijna elk shot perfect. Marijn Kuipers deelde met ons al een aantal foto’s van de fotoshoot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Ook werd er door FHM Nederland een behind the scenes gemaakt van de fotoshoot. Ze krijgen we een beeld hoe het er op de set aan toe ging. We kunnen hierdoor echt niet wachten om alle foto’s te kunnen bekijken.

Hieronder nog een aantal foto’s van onze knappe Social Media Queen Marijn Kuipers:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Maar wie won er dan toch die hoofdprijs van Mooiste vrouw van Nederland? Die prijs ging naar de prachtige Abbey Hoes. Zij mag zich een jaar lang de allermooiste van Nederland noemen.