Max Verstappen draagt een exclusief TAG Heuer horloge

Vorig jaar werd Max Verstappen wereldkampioen en ook dit seizoen doet de Formule 1 coureur het weer goed. Hij heeft tot nu toe 150 punten verzameld met in totaal vijf overwinningen en zes podiumplaatsen. Er is geen twijfel aan mogelijk dat Max ook dit jaar weer alles op alles zet om de titel van Wereldkampioen te winnen. Natuurlijk moet een wereldkampioen wel in stijl racen. En dat doet Max dan ook met een TAG Heuer horloge om zijn pols. Het uurwerk was te zien toen hij zijn prijs in ontvangst nam na de overwinning op de Grand Prix van Azerbeidzjan.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het ging om een TAG Heuer Monaco Special Edition in DLC titanium. DLC betekent Diamond Like Carbon, een coating die ervoor zorgt dat het horloge minder gevoelig is voor krassen en beschadigingen. Het horloge van Max Verstappen is geïnspireerd op de Monaco ‘Dark Lord’ van TAG Heuer uit de jaren 70. Dit gloednieuwe uurwerk is uniek voor Max gemaakt, met een rode ‘1’ prominent aanwezig. Dat is het nummer waar hij nu als kampioen mee rijdt. Voor een normale versie van de TAG Heuer Monaco betaal je al gauw €6,600. Dit model van Max is echter niet te koop.

TAG Heuer maakte eerder dit jaar ook al een Red Bull Racing Special Edition horloge in samenwerking met Red Bull Racing. Het horloge heeft de bekende Red Bull kleuren rood en blauw en meerdere Formule 1 verwijzingen.