Waarom is de juiste gezichtsverzorging zo belangrijk?

Het verzorgen van je huid is enorm belangrijk. Door de dag heen zweet je veel en zit je waarschijnlijk ook regelmatig aan je gezicht. Door je gezicht niet goed te verzorgen kun je last krijgen van huidproblemen zoals acne. Maar dat is niet de enige reden om goed voor je huid te zorgen. Op langere termijn kan een goede huidverzorging er ook voor zorgen dat je later minder rimpels krijgt en pigmentatie voorkomen wordt.

De TheraFace PRO maakt gezichtsverzorging makkelijk

Vind je dat nu eigenlijk te veel gedoe en wil je het liefst dat het allemaal zo makkelijk mogelijk is? Dan heb je waarschijnlijk geen zin in allemaal verschillende apparaatjes die steeds iets anders doen voor je huid. En dat is ook helemaal niet nodig, want het kan veel makkelijker. De TheraFace PRO van Therabody is namelijk een alles-in-één apparaat met alle functies die jij je maar kan wensen.

theraface pro zwart kopen

TheraFace Pro

Therabody €399 Shop nu

De TheraFace PRO maakt niet alleen je gezicht schoon, maar zorgt er ook voor dat je gezichtsspieren ontspannen. De spanning in je gezicht neemt dus af. Daar houdt het nog niet op, want dit apparaat heeft nog meer functionaliteiten. En de effecten van de TheraFace PRO zijn ook nog eens allemaal wetenschappelijk onderbouwd door de studies die Therabody heeft gedaan: 94% van de deelnemers meldde een duidelijke verbetering van de gezondheid van hun huid.

Alles-in-één verzorging met verschillende functionaliteiten

Het ontspannen van de spieren wordt gedaan door middel van percussietherapie. Er zijn drie hulpstukken die je daarbij kunnen helpen: plat, kegel en micropunten. Het platte hulpstuk is voor algemeen gebruik, de kegel voor zones rond de ogen, neus en mond en de micropunten voor grote oppervlakken zoals voorhoofd, wangen en borst. De percussietherapie helpt ook bij de dieptereiniging, die vuil en olie van je gezicht verwijdert.

theraface pro gadget

De microstroomtherapie-functie verstevigt de huid terwijl de lichttherapie lichtgolflengten gebruikt om de huid te stimuleren en te verjongen. Daarbij helpt rood LED licht tegen rimpels rond de ogen, terwijl blauw LED licht acne vermindert. Door het rode LED te combineren met infrarood kan je door therapeutische warmte pijn en gevoeligheid verminderen. Als laatste zijn er de warme en koude ringen die helpen om crèmes te absorberen en zwelling te verminderen.

Natuurlijk is niet elk gezicht hetzelfde en dus kun je het apparaat makkelijk aanpassen door de magnetische ringen. Zo kun je wisselen tussen behandelingen of ze zelfs combineren en de TheraFace PRO aanpassen aan jouw eigen behoeften.

De TheraFace PRO is verkrijgbaar op de website van Therabody voor slechts €399. Het apparaat is te koop in een witte en een zwarte variant. De warme en koude ringen kunnen apart gekocht worden voor €99.

In samenwerking met Therabody