Welke films en series kun je nieuw op Netflix verwachten?

We beginnen de week met de film Long Shot. Daarna zul je weer een paar dagen moeten wachten, maar op vrijdag verschijnen de volgende twee releases: de Netflix Original Spiderhead en seizoen 1 van You Don’t Know Me.

 

Long Shot

Zin om te lachen? Dat kan met deze comedy met Seth Rogen en Charlize Theron. Wanneer journalist Fred Flarsky ontslag neemt, wil zijn vriend Lance hem opvrolijken met een feestje. Daar komt hij Charlotte Fields tegen: zijn vroegere babysitter en de huidige minister van Buitenlandse Zaken. Charlotte wil meedoen aan de presidentsverkiezingen en neemt Fred aan als haar speechschrijver. Het wordt alleen allemaal wat ingewikkelder wanneer de twee ook nog eens een relatie beginnen in het geheim… Long Shot is vanaf maandag 13 juni op Netflix te zien.

 

Spiderhead

De sci-fi thriller Spiderhead brengt ons naar een gevangenis op een afgelegen eiland waar gevangenen als proefkonijnen worden gebruikt. Vrijwillig dat wel, ze kunnen het namelijk doen in ruil voor strafvermindering. De gevangenen krijgen medicijnen die grote impact hebben op hun emoties. Jeff (Miles Teller) en Rachel (Jurnee Smollett) proberen te ontsnappen en moeten daarvoor onderzoeker Steve Abnesti (Chris Hemsworth) te slim af zijn. De film zal op vrijdag 17 juni op Netflix verschijnen.

 

You Don’t Know Me (seizoen 1)

De Britse serie You Don’t Know Me vindt plaats in een rechtszaal. Gedeeltelijk tenminste. Een jongeman staat terecht voor moord. Zijn advocaat heeft hij ontslagen en hij dus verdedigt hij nu zichzelf. Dat doet hij op een bijzondere manier: hij vertelt het verhaal hoe hij verliefd werd op Kyra en alles op het spel zette om haar te redden toen zij in de problemen kwam. In deze vierdelige serie probeert hij de jury te overtuigen dat hij onschuldig is. You Don’t Know Me is vanaf vrijdag 17 juni te zien op Netflix.