Anouk is in het huwelijksbootje gestapt met Dominique Schemmekes

Op 11 juni stapte Anouk Teeuwe in het huwelijksbootje met haar geliefde Dominique Schemmekes. De 47-jarige zangeres is al heel wat jaartjes samen met de 28-jarige basketballer: de twee leerden elkaar in 2015 kennen. Toevallig was Dominique de basketbalcoach van haar oudste zoon. In ieder geval gaat de blondine vanaf nu door het leven als Anouk Schemmekes. De ceremonie vond plaats tijdens Anouks concert op het Malieveld. Dus zo’n 40.000 mensen konden meegenieten van het jawoord van de zangeres.

Anouk heeft zes kinderen, waarvan drie uit een eerder huwelijk en twee uit andere relaties. Haar jongste dochter kreeg Anouk samen met Dominique. Overigens zijn haar oudste zoon Benjamin en dochter Phoenix in de voetsporen van hun nieuwe stiefvader getreden. Beide kids zijn hard aan het werken om een basketbalcarrière op te bouwen. Ze verblijven momenteel allebei in de Verenigde Staten.

Een maisonnette in Haarlem

Het kersverse echtpaar vertrekt nu vanuit Amsterdam, want ze hebben in Haarlem een maisonnette gekocht, zo meldt BekendeBuren. De woning heeft twee verdiepingen en een totaal oppervlak van 123 vierkante meter. In totaal zijn er vier kamers aanwezig, waarvan twee slaapkamers en een woonkamer.

Daarnaast heeft de woning een luxe half open keuken, een balkon en een dakterras. Alles is nu nog prachtig wit, maar wie weet gaat het stel daar verandering in brengen. In ieder geval zal het al heel wat opgefleurd worden met wat meubilair.

De maisonnette kostte Anouk ‘slechts’ €475.000, die ze gewoon in een keer heeft betaald. Niet zo gek ook als je weet wat het vermogen van de zangeres is, als is ze het salaris van The Voice natuurlijk kwijt. Vorig jaar stond de woning te huur voor €1645 per maand.

Wil je een kijkje binnen nemen? Dat kan met deze housetour op YouTube:

 

Overigens heeft Anouk al heel wat woningen in haar bezig: vorig jaar kocht ze maar liefst vier appartementen om te verhuren.