De knappe Emma Heesters is de vriendin van Wesley Hoedt

Emma Heesters is een dame die we de afgelopen tijd steeds beter hebben leren kennen. Haar carrière gaat ontzettend goed en dat komt voornamelijk door haar zangtalent. Echter kunnen we ook eerlijk zijn over het feit daar de looks van Emma ook zeker meehelpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Ze is met een aantal nummers ontzettend hard gegaan. Het liedje Pa Olvidarte, die ze samen opnam met Rolf Sanchez, stond maar liefst 21 weken in de hitlijst. Ook deed Emma Heesters mee aan The Masked Singer in 2021 en eindigde hier op de tweede plaats.

Verder komt deze dame uit het Zeeuwse dorpje ‘s-Gravenpolder, maar ondertussen heeft ze het dorpje en ons land verlaten. Ze heeft samen met haar vriend Wesley Hoedt een huis in Antwerpen, aangezien hij uitkomt voor de voetbalclub RSC Anderlecht. Heeft Emma even geluk dat haar fans uit zowel Nederland als België komen.

Bakken en braden op vakantie

Dat Wesley Hoedt blij is met zijn vriendin, dat snappen we zeker. Wederom laat hij dat blijken op Instagram via een korte video. De twee zijn op vakantie op de Malediven, waar het natuurlijk prachtig is. Wesley vond het wel tijd dat wij ook van het uitzicht konden meegenieten. Hij plaatste het onderstaande filmpje op zijn Instagram-pagina:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wesley Hoedt (@wesleyhoedt14)

Emma Heesters trekt op Instagram wel vaker onze aandacht. Zo plaatste ze eerder een hele spannende foto in lingerie waar onze mond van open viel.