Drake zet alles in op ‘rood’ en verliest tonnen

Hij had voor het eerst gewed op Formule 1 en maakte dit wereldkundig via een screenshot op Instagram. ‘Eerste keer gokken op F1, eens kijken hoe het uitpakt’, schreef Drake bij de screenshot. Drake, die dus tonnen verliest met de weddenschap, heeft vooralsnog niet gereageerd op het voorval.

 

Even leek het alsof Drake 2,5x zijn inleg zou terugkrijgen met de weddenschap op het crypto bettingplatform Stake. Hij had namelijk alles op rood ingelegd, het Ferrari-rood van Charles Leclerc welteverstaan. 

De Monegask zag er sterk uit dit weekend bij de Grand Prix van Spanje; verzekerde overtuigend de poleposition, en leek zelfs op weg naar een makkelijke overwinning, toen de achtervolgende Max Verstappen in de grindbak belandde en terugviel.

Drake verliest tonnen op Stake

Maar voordat de race op de helft was, kwam de verrassende en pijnlijke uitvalbeurt voor de Ferrari-coureur Charles Leclerc. Hij verloor opeens motorvermogen en werd direct verzocht om de auto in de pits te parkeren zodat ergere schade zou worden voorkomen.

Een schijntje voor de ongelooflijk rijke Drake

De pech voor de Ferrari-coureur betekent ook dat Drake naar zijn CA $300K kan fluiten. Zo veel zal het de steenrijke Canadese rapper niet uitmaken ongetwijfeld. De bekende stem van onder andere ‘Hotline Bling’ kan het zich veroorloven met een huis van 100 miljoen dollar… Of wat te denken van zijn horloges? Met een prijskaartje waar je een riante villa voor kunt kopen is die 300K eigenlijk peanuts.