Topmodel Gigi Hadid

De 27-jarige supermodel Gigi Hadid is één van de bekendste modellen ter wereld. De Amerikaanse Gigi is de dochter van Nederlandse ex-model Yolanda Hadid en Jordaans-Amerikaanse zakenman Mohamed Hadid. Gigi heeft ook nog een super beroemd zusje Bella, die net als Gigi tussen de bekendste wereldsterren op de catwalk mag lopen en een broertje Anwar die een relatie heeft met superster Dua Lipa. Gigi Hadid begon al op twee jarige leeftijd met modellen werk nadat ze ontdekt werd door Amerikaans fashion designer van Amerikaanse modemerk Guess. Tijdens haar school tijd heeft ze het modellenwerk op de achtergrond gehouden maar is vanaf 2013 weer actief voor de camera. Gigi Hadid heeft ontzettend veel shows gelopen en staat maar liefst 35 keer op de internationale Vogue magazine covers.

Ook had Gigi Hadid een lange tijd een relatie met ex One Direction-lid Zayn Malik en hebben samen een een dochtertje Khai. De twee zijn helaas niet meer samen maar met zulke ouders gaat ook dochter Khai vast een fantastische carrière tegemoet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi zet prachtige foto op Instagram

Model Gigi is naast haar modellen werk ook ontzettend populair op Instagram. Met maar liefst 74,2 miljoen volgers is ze één van de meest gevolgde celebrities ter wereld. Het bekende beeld van supermodellen is misschien dat ze op de catwalk lopen tijdens Fashion Week, maar ze zijn natuurlijk ook veel te zien in magazines en andere fotoshoots. Veel bedrijven hebben graag een bekend model als gezicht van hun brand en ook Gigi is daar een voorbeeld van. Op dit moment werkt ze samen met Frankies Bikinis, opgericht door fashion designer Francesca Aiello en heeft ze een prachtige foto geplaatst waar Gigi te zien is in een blauw bikinirokje. De foto laat maar weinig tot de verbeelding over. Lucky us.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Dat Gigi Hadid zo ontzettend goed op foto’s staat heeft ze natuurlijk niet van een vreemde. Ook haar Nederlandse moeder Yolanda Hadid was vroeger supermodel en kan er nog steeds wat van.