De vechtscheiding van Dirk Kuijt en zijn ex-vrouw

In juni 2020 kondigde het koppel aan dat ze naar 22 jaar huwelijk uit elkaar zouden gaan. Ondanks dat Dirk Kuijt en zijn ex-vrouw Gertrude 22 jaar hebben kunnen oefenen met hun communicatie, leek het nu ineens heel erg stroef te verlopen. Dit leek tot voor kort uit te lopen op een vechtscheiding. In ieder geval leek het er niet op dat de twee tot een goede afwikkeling van het proces zouden kunnen komen. Er moesten zelfs rechters aan te pas komen, dat dachten ze in ieder geval. Een paar uur voordat de rechters zich over de zaak zouden gaan ontfermen, leken ze toch tot een overeenstemming te komen.

 

Inmiddels zijn beide partijen weer heel gelukkig in de liefde. Kuijt is volop aan het genieten van zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans en als we de (bloedmooie) advocate van Gertrude, Kim Beumer, mogen geloven is zij ook weer gelukkig in de liefde. In ieder geval zullen ze moeten proberen enigszins met elkaar te kunnen omgaan, ze hebben nog steeds vier kinderen samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)

De nieuwe villa van Gertrude

Ondanks dat het niet soepel loopt tussen de twee, leek het Gertrude toch verstandig om dichtbij haar ex-man te gaan wonen. Eind maart kocht Dirk Kuijt zelf een villa op een landgoed in Noordwijk. Hier betaalde hij een bedrag van 1,6 miljoen euro voor. Gertrude leek het leuk om bijna buren te worden met haar ex-man, dus ze kocht ook een villa op een landgoed in Noordwijk.

Ze kocht voor exact hetzelfde bedrag een vrijstaande villa in dezelfde plaats. Het is niet duidelijk of Dirk haar heeft geholpen met de koop van de villa, maar aangezien ze in een moeilijk scheiding zaten lijkt dat een beetje onwaarschijnlijk.

In ieder geval krijgt Gertrude wel waar voor haar geld. Voor 1,6 miljoen euro krijgt ze een villa met een woonoppervlakte van 292 vierkante meter. Op deze woonoppervlakte zal ze gaan wonen samen met hun vier kinderen. De villa heeft acht kamers, hieronder vallen zes slaapkamers en twee badkamers. De kinderen van Kuijt en van Vuuren kunnen in ieder geval allemaal genieten van hun eigen kamer. Dit alles is verdeelt over drie woonlagen.

woning-ex-vrouw-dirk-kuijt
Bron: BekendeBuren

Ook heeft de woning een luxe woonkeuken, hier is de nodige inbouwapparatuur te vinden. Ook heeft deze, net als de woonkamer, toegang tot een mooie zonneterras. Zowel de keuken als woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming, voor de ietwat koude dagen. Op het moment dat het mooi weer is hoeft het gezien maar acht minuten te fietsen om op het strand te kunnen liggen.

woning-ex-vrouw-dirk-kuijt
Bron: BekendeBuren

De woning beschikt over een ingebouwde garage, in deze garage is er ruimte voor twee auto’s. Ook is de woning erg goed beveilig door onder andere meerdere camera’s.