Dirk Kuijt zet zijn winst in voor een nieuwe woning

De verkoop van zijn vorige woning bracht Dirk Kuijt een winst op van ongeveer 4 miljoen euro. Genoeg om weer een nieuw mooi pand voor te kopen dus. Volgens Bekendeburen liet hij zich verleiden door een vrijstaande villa in Noordwijk. Wij begrijpen hem wel, deze mansion heeft drie woonlagen, een sauna, ligt op loopafstand van het strand en ziet er prachtig uit. Heerlijk om de komende zomer lekker in te vertoeven met zijn nieuwe vriendin Kate.

nieuwe huis Dirk Kuijt
Bekendeburen

De woning heeft een woonoppervlakte van 353 vierkante meter en heeft in totaal 7 kamers, waarvan vijf slaapkamers en twee badkamers. Wij horen wel wanneer die eerste mansion parties worden gepland, want wij zijn er maar al te graag bij. De woonkamer is overigens een prima plek om tijdens zijn vrije dagen keihard in te chillen.

nieuwe huis Dirk Kuijt
Bekendeburen

Wat kost de nieuwe villa van Dirk Kuijt?

De vraagprijs van het grote witte pand was 1.675.000 euro, de voormalig profvoetballer heeft er slechts 1.575.000 euro voor neergelegd. Koopje vergeleken met de verkoopsom van zijn vorige huis waar hij 6,9 miljoen voor ontving, terwijl hij er zelf ooit maar 2 miljoen voor had betaald. Deze business man lijkt precies te weten waar het goud ligt.